Да имам го същото и преди 2-3 години, всяка една поливка по кучето имаше по 2-3 най - малко. От тогава смених препаратите за обезпаразитяване и на мен ветеринарния ми предложи същата джажа, става и за хора.Inna написа: ↑18 Юни 2020, 12:19Мен един ветеринар ми поkaза страхотно изобрентение във формата на "кози крак",без шипки,без нищо,което подхваща кърлежа и го маха гарантирано без да остане и следа,то не го дърпа,а го подхваща целия отдолu до кожата.Има едно по-големичко за по-дебел кърлеж и едно супер тясно за миниатюрни.6 лева струваше и от тогава сама си ги вадя,но после взимам мерки,мажа с рик сипсън оил в конопено олио от семeна,защото се води ,че това действа противе лаймска болест по-добре от всеки пoзнат антибиотик.Ще потърся статии по темата за марихуана и лаймска болест.И освен това аз пия сребърна вода поне една седмица след кърлежа.първия път ветеринаря ми го извади заедно с нкучето и ми вз е 2 лева на кърлеж хахах Намаза ни и двете с нещо:DSofia Cannabis написа: ↑17 Юни 2020, 18:47Последният път като имах кърлеж, ми остана дупка на мястото, заради мерки за сигурност да не остане нещо забито.Zafor19 написа: ↑17 Юни 2020, 18:40
Здравей, Блатной. Да ти кажа как се вади най-лесно кърлеж. Пробвано е работи, два пъти вадих от детето и на леля ми сме вадили. Взимаш скилидка чесън режеш на две и ДОКОСВАШ (НЕ НАТЪРКВАШ, А ДОКОСВАШ) кърлежа. Ако го натъркаш умира в кожата, да знаеш. След малко той сам започва да излиза, ако се помайва му помагай със салфетка. Ако чесъна не е лют много, допираш пак след малко.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
да,точно това.Това е з а нобелова награда хаха
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
И от къде го купи? От аптеката ли?Vetrushka написа: ↑18 Юни 2020, 12:29Да имам го същото и преди 2-3 години, всяка една поливка по кучето имаше по 2-3 най - малко. От тогава смених препаратите за обезпаразитяване и на мен ветеринарния ми предложи същата джажа, става и за хора.Inna написа: ↑18 Юни 2020, 12:19Мен един ветеринар ми поkaза страхотно изобрентение във формата на "кози крак",без шипки,без нищо,което подхваща кърлежа и го маха гарантирано без да остане и следа,то не го дърпа,а го подхваща целия отдолu до кожата.Има едно по-големичко за по-дебел кърлеж и едно супер тясно за миниатюрни.6 лева струваше и от тогава сама си ги вадя,но после взимам мерки,мажа с рик сипсън оил в конопено олио от семeна,защото се води ,че това действа противе лаймска болест по-добре от всеки пoзнат антибиотик.Ще потърся статии по темата за марихуана и лаймска болест.И освен това аз пия сребърна вода поне една седмица след кърлежа.първия път ветеринаря ми го извади заедно с нкучето и ми вз е 2 лева на кърлеж хахах Намаза ни и двете с нещо:DSofia Cannabis написа: ↑17 Юни 2020, 18:47
Последният път като имах кърлеж, ми остана дупка на мястото, заради мерки за сигурност да не остане нещо забито.
20180607_001327.jpg
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
От ветеринаря аз го взех.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Има ги и в зоо магазините, поне моите бяха 2 броя в комплект. Едното е за по малките кърлежи (Иксодови), а тези от снимката се водеха Еленови твърди кърлежи и са по - големи преди да се на смучат. Много е грешно е да се мажат с мазнини, да се въртят по часовниковата или на обратно. Не трябва да се мажат с нищо, защото по този начин, има вероятност да върнат част от това, което са изпили и по този начин, ако са заразени е много по голяма вероятността да го предадат и на гостоприемника. Най - добре е директно да се дърпа. На мен са се забивали много пъти, като дете. И да чукна на дърво, никога нито съм носил да го изследват, нито съм имал проблеми след това.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
При мен нещата вървят за сега.
Красавицата е 120-130см. (цял ден е под слънце)
Другите са по 140-150см където са на шарена сянка, но и те вървят добре.
#Grysti.com #MendoDopeGrow #MendoLover
#GorillaEarlyStage #bigColas #ComingBigBuds
Красавицата е 120-130см. (цял ден е под слънце)
Другите са по 140-150см където са на шарена сянка, но и те вървят добре.
#Grysti.com #MendoDopeGrow #MendoLover
#GorillaEarlyStage #bigColas #ComingBigBuds
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- blah
- Баш Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 30 times
Здравейте Фермери, хайде и аз да се разпиша в новия форум.
Не съм гледал от доста време, нямах и планове да го правя, но разчиствах и си намерих една семка в една кутийка, та реших да й дам живот. Уловката е, че нямам никакво понятие каква е, до толкова, че може и да е от някоя поста, но каквато-такава, идеята е да начеша крастата. Като се оправи времето я пускам на свобода.
Не съм гледал от доста време, нямах и планове да го правя, но разчиствах и си намерих една семка в една кутийка, та реших да й дам живот. Уловката е, че нямам никакво понятие каква е, до толкова, че може и да е от някоя поста, но каквато-такава, идеята е да начеша крастата. Като се оправи времето я пускам на свобода.
.png)