Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Vetrushka написа: 11 Юни 2020, 12:09 За мен семките са феминизирани, не са автомати. Ако е автомат винаги присъства надписа (auto)
Лошото е че са автота...поне тея aah-f...изгледах на индор 60 от тях...ама бонусите не знам какви са...надявах се на фотота
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Offtopic:

При мен падна градушка, много ситна била и за секунди. Казаха ми, че няма поражения.. Но пък днес цял ден си вали бавно и хубаво без да спре и съм доволен
:weed4: :stone: :passg:
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 11 Юни 2020, 23:50 Offtopic:

При мен падна градушка, много ситна била и за секунди. Казаха ми, че няма поражения.. Но пък днес цял ден си вали бавно и хубаво без да спре и съм доволен
По-скоро Он топик:)малка не е фатално,яко е да вали,друго си е,те също с е кефят;)Сега може да има някои градушки и дори доста гадни!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 11 Юни 2020, 23:53
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 11 Юни 2020, 23:50 Offtopic:

По-скоро Он топик:)малка не е фатално,яко е да вали,друго си е,те също с е кефят;)Сега може да има някои градушки и дори доста гадни!
Дай боже да няма поражения..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1268 times
Been thanked: 893 times

Не знам кое е по-добре силен дъжд с градушка или суша. При мен не е паднало и капка наскоро. Или ако е валяло е било повърхностно. Изкорених трима мъжкаря, корените им бяха напълно сухи. Е кофти ми стана и те са растенийца, бяха много добри и жизнени, обрах им листата за чай. И предните три, общо шест мъжки досега. Добре, че пуснах няколко СБД клонинга да покрият липсата.
Отделно пуснах още 3+2 семки. Три за мен, че ще има още мъжки и две за един познат, който не можел да ги започва. Сложих ги на един покрив, много добре им се отрази. Бяха се издължили, аз сега нададоха на листа и одебелиха дръжките. Някакви птички обаче ги харесаха. Единия ден кофичките бяха обърнати, на следващия ден едното го накъсаха, това горното на снимката. Бялото е силиконова лента вместо мулч
Горното накъсано от птичките
Горното накъсано от птичките
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Пичове в тва дъждовно време всекидневно,дали е добре да го изкарвам,като се има в предвид, че с нищо няма да ги покривам?
🍀
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар

Сори за спама.Преди 1 час ги сложих.Времето беше горе долу даващо надежда за приятна нощ,слагам ги и след 30 минути някаква буря...Доста тъпичко.Пиша го това,присто защото се вълнувам,а и все пак е обща тема.
🍀
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

:stone:
senakmz написа: 15 Юни 2020, 21:57 Сори за спама.Преди 1 час ги сложих.Времето беше горе долу даващо надежда за приятна нощ,слагам ги и след 30 минути някаква буря...Доста тъпичко.Пиша го това,присто защото се вълнувам,а и все пак е обща тема.
Покрити ли са с нещо? Някакво пидпиращо колче, нещо?
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 15 Юни 2020, 22:25

Нямах време,стъмни се и почна да вали леко,а пътя ми до цивилизацията е доста път,сложих саксийки с бира около тях.Горе долу са по 40-50-60-70см.Натиснах ги малко с пръста да се по-стабилни.Утре ще си довърша работата,надявам се да има какво да върша де 😏
🍀
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

senakmz написа: 15 Юни 2020, 23:05
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 15 Юни 2020, 22:25

Нямах време,стъмни се и почна да вали леко,а пътя ми до цивилизацията е доста път,сложих саксийки с бира около тях.Горе долу са по 40-50-60-70см.Натиснах ги малко с пръста да се по-стабилни.Утре ще си довърша работата,надявам се да има какво да върша де 😏
Кви кутийки с бира си сложил, кое е по 40-50-60-70-80-90см? Нищо не ти се разбира.

Ако цветята са ти от 40 до 90 см няма ядове. Ще издържат, стига да не са некви спагети разбира се.
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”