Лошото е че са автота...поне тея aah-f...изгледах на индор 60 от тях...ама бонусите не знам какви са...надявах се на фотота
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Offtopic:
При мен падна градушка, много ситна била и за секунди. Казаха ми, че няма поражения.. Но пък днес цял ден си вали бавно и хубаво без да спре и съм доволен

При мен падна градушка, много ситна била и за секунди. Казаха ми, че няма поражения.. Но пък днес цял ден си вали бавно и хубаво без да спре и съм доволен

Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
По-скоро Он топик:)малка не е фатално,яко е да вали,друго си е,те също с е кефят;)Сега може да има някои градушки и дори доста гадни!АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑11 Юни 2020, 23:50 Offtopic:
![]()
![]()
![]()
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Дай боже да няма поражения..Inna написа: ↑11 Юни 2020, 23:53По-скоро Он топик:)малка не е фатално,яко е да вали,друго си е,те също с е кефят;)Сега може да има някои градушки и дори доста гадни!АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑11 Юни 2020, 23:50 Offtopic:
![]()
![]()
![]()
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1268 times
- Been thanked: 893 times
Не знам кое е по-добре силен дъжд с градушка или суша. При мен не е паднало и капка наскоро. Или ако е валяло е било повърхностно. Изкорених трима мъжкаря, корените им бяха напълно сухи. Е кофти ми стана и те са растенийца, бяха много добри и жизнени, обрах им листата за чай. И предните три, общо шест мъжки досега. Добре, че пуснах няколко СБД клонинга да покрият липсата.
Отделно пуснах още 3+2 семки. Три за мен, че ще има още мъжки и две за един познат, който не можел да ги започва. Сложих ги на един покрив, много добре им се отрази. Бяха се издължили, аз сега нададоха на листа и одебелиха дръжките. Някакви птички обаче ги харесаха. Единия ден кофичките бяха обърнати, на следващия ден едното го накъсаха, това горното на снимката. Бялото е силиконова лента вместо мулч
Отделно пуснах още 3+2 семки. Три за мен, че ще има още мъжки и две за един познат, който не можел да ги започва. Сложих ги на един покрив, много добре им се отрази. Бяха се издължили, аз сега нададоха на листа и одебелиха дръжките. Някакви птички обаче ги харесаха. Единия ден кофичките бяха обърнати, на следващия ден едното го накъсаха, това горното на снимката. Бялото е силиконова лента вместо мулч
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Сори за спама.Преди 1 час ги сложих.Времето беше горе долу даващо надежда за приятна нощ,слагам ги и след 30 минути някаква буря...Доста тъпичко.Пиша го това,присто защото се вълнувам,а и все пак е обща тема.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Покрити ли са с нещо? Някакво пидпиращо колче, нещо?
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Нямах време,стъмни се и почна да вали леко,а пътя ми до цивилизацията е доста път,сложих саксийки с бира около тях.Горе долу са по 40-50-60-70см.Натиснах ги малко с пръста да се по-стабилни.Утре ще си довърша работата,надявам се да има какво да върша де
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Кви кутийки с бира си сложил, кое е по 40-50-60-70-80-90см? Нищо не ти се разбира.
Ако цветята са ти от 40 до 90 см няма ядове. Ще издържат, стига да не са некви спагети разбира се.
.png)