Кутията за сушене е супер, ние много често използваме нещо подобно, на места където неможе по-друг начин.4yk4y написа: ↑04 Юни 2020, 20:30 Оп
Блуберито го отрязах съвсем не беше узряло но и аз исках да бъде една идея по слабо така понеже го дават индика с 25% тхц и реших че мно ще ме сабаря
+ тва тия дни времето при мен ще е дъждовно поне 4-5 дена и ще успея да сам близко до оптималните условия за сушене....
Принципно очаквах повече от него доста силно вървеше през цялото време ще видим като изсъхне мисля че ще бъде под 30г дефакто са 10 върха...
Снимал съм и новата подредба в бокса тоест само обдухващия е на мястото на блуберито и духа от доло на горе мисля че ще се подобрятзначително нещата
П.п
Не ми се смейте на картона наистина почти никво време нямам за нищо..... имам малки деца жена работа хоби.... пълна лудница е при мен...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
мини хоби гроу 150w лед
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Ъп
Днес правят 70 дни 12/12
Все още не са напълно готови кой по напред кой по назад тоест май само cream cheese е по на зад другите са почти готови промених им храната от вчера са само на меласа и блоом 1.5ец сигорно и него ще го спра от следващата поливка....че няма да имам време макс още 2 седмици мога да им отпусна но мисля че ще са им много....
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Супер са. А лупа нямаш ли, батко? Виж ги.. Струва ми се, че 2 седмици ще са много.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- SirSmokaLot
- Градинар

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 45 times
С лупа без лупа, дръж десетина дена светло брат, не ща да ти се меся, ама и мене ми е чак кофти, ако ги обереш по рано. Медеца!!!
-
4yk4y
- Градинар

- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 474 times
Имам някакаф мини микроскоп( ташак) върши работа де cream cheese те първа ги обръща на прозрачни трихомите а dance world има тук таме кехлибарени обаче тои е с наи много върхове и по дребните са доста зелени още а badazz мно странно от млечни ги обърна на прозрачни появи се кехлибар и пак ги обърна в млечни видимо главите му обаче са доста едри и твърди също не знам как се казва но почнаха по главите да и скачат едни пъпчици като малки главички много красиво.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юни 2020, 22:02 Супер са. А лупа нямаш ли, батко? Виж ги.. Струва ми се, че 2 седмици ще са много.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
С лупа без лупа... С тебе без тебе.. С твоето мнение без твоето мнение.. Надявам се разбираш, че изказването ти е меко казано излишно и твърде грешно.SirSmokaLot написа: ↑10 Юни 2020, 00:52 С лупа без лупа, дръж десетина дена светло брат, не ща да ти се меся, ама и мене ми е чак кофти, ако ги обереш по рано. Медеца!!!
Новите пъпки в такъв етап е нов цъфтеж. Но не съм сигурен защо връща трихомите. Нека някой по опитен се изкаже по тоя въпрос.4yk4y написа:Имам някакаф мини микроскоп( ташак) върши работа де cream cheese те първа ги обръща на прозрачни трихомите а dance world има тук таме кехлибарени обаче тои е с наи много върхове и по дребните са доста зелени още а badazz мно странно от млечни ги обърна на прозрачни появи се кехлибар и пак ги обърна в млечни видимо главите му обаче са доста едри и твърди също не знам как се казва но почнаха по главите да и скачат едни пъпчици като малки главички много красиво.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юни 2020, 22:02 Супер са. А лупа нямаш ли, батко? Виж ги.. Струва ми се, че 2 седмици ще са много.
А отностно по-малките главички дето са още зелени, или можеш да резнеш само готовите, а долните глави да оставиш да дозреят или ако чакаш тях върховете ще презреят..
Аз лично като видя кехлибар и режа.. Не ги оставам 70/30 или прочее. И задължително им дай 48часа тъмно, моляте. Няма да съжаляваш.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Сигурен ли, че знаеш точно какво да гледаш? Няма как да ги обръща така, все едно някой узрял банан, да стане зелен след седмица.4yk4y написа: ↑10 Юни 2020, 06:14Имам някакаф мини микроскоп( ташак) върши работа де cream cheese те първа ги обръща на прозрачни трихомите а dance world има тук таме кехлибарени обаче тои е с наи много върхове и по дребните са доста зелени още а badazz мно странно от млечни ги обърна на прозрачни появи се кехлибар и пак ги обърна в млечни видимо главите му обаче са доста едри и твърди също не знам как се казва но почнаха по главите да и скачат едни пъпчици като малки главички много красиво.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юни 2020, 22:02 Супер са. А лупа нямаш ли, батко? Виж ги.. Струва ми се, че 2 седмици ще са много.
- SirSmokaLot
- Градинар

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 45 times
Дали е излишно или грешно, мисля че той сам ще си прецени. Момчето е чакало толкова време и накрая да ги обере зелени си е чиста загуба. Не познавам никой, който да бере при първи "кехлибар", но вкусове всякакви, ти явно ги обичаш зелени и слаби. Надявам се поне, че следиш трихомите по каликсите, а не по листата на главите. По мой вкус 10-20% амбър, но подчертавам, по каликсите, по захарните не следя, там са доста повече. Предлагам да експериментира, като избере две съседни (еднакви) глави, едната да резне сега, а другата след седмица, да ги изсуши и кюрне идентично и после да даде репорт. Приключвам и няма да цапам повече, извинявай 4ук4у, надявам се да експериментираш и споделиш.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑10 Юни 2020, 08:38С лупа без лупа... С тебе без тебе.. С твоето мнение без твоето мнение.. Надявам се разбираш, че изказването ти е меко казано излишно и твърде грешно.SirSmokaLot написа: ↑10 Юни 2020, 00:52 С лупа без лупа, дръж десетина дена светло брат, не ща да ти се меся, ама и мене ми е чак кофти, ако ги обереш по рано. Медеца!!!
Новите пъпки в такъв етап е нов цъфтеж. Но не съм сигурен защо връща трихомите. Нека някой по опитен се изкаже по тоя въпрос.4yk4y написа:Имам някакаф мини микроскоп( ташак) върши работа де cream cheese те първа ги обръща на прозрачни трихомите а dance world има тук таме кехлибарени обаче тои е с наи много върхове и по дребните са доста зелени още а badazz мно странно от млечни ги обърна на прозрачни появи се кехлибар и пак ги обърна в млечни видимо главите му обаче са доста едри и твърди също не знам как се казва но почнаха по главите да и скачат едни пъпчици като малки главички много красиво.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Юни 2020, 22:02 Супер са. А лупа нямаш ли, батко? Виж ги.. Струва ми се, че 2 седмици ще са много.
А отностно по-малките главички дето са още зелени, или можеш да резнеш само готовите, а долните глави да оставиш да дозреят или ако чакаш тях върховете ще презреят..
Аз лично като видя кехлибар и режа.. Не ги оставам 70/30 или прочее. И задължително им дай 48часа тъмно, моляте. Няма да съжаляваш.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Главите могат да се гледат и без лупа:)ние останалите как определяме дори по снимката кога горе долу ще са добре в такъв случай?:)Гледаш...дали са узрели,каликсите надути(това под близалата топчето),космите вече позавяхнали основно,главата не блести така кристално,както когато е много рано,а седи млечно бяла цялата,абе вижда се пика и на око.И от началото на този пик до презряването минава доста време,това е "прозореца",в който берем по свое усмотрение,някои така,други-иначе...
И аз обичам д апробвам на един и същ сорт узрели и по-изчакани.Но не зелени и рошави.Тези според мен вече са си в пика,просто ти им даваш вече до кога да седят.
понякога трихомите седят прозрачни много по-дълго,има някои аномалии с тях.Не съм виждала от бели да се връщат на прозрачни,обаче при освежаване от поливка или подобряване на условията почти готово цвете може да напуска цели нови кичури близала,възможно е и нови трихоми.......Например ако стане малко по-хладно и влажно,а му е било топличко и сухо преди това пак избухва,акое плято с нещо и му е харесало......
АУЕ,ще те помоля да не играеш ролята на модератор и д а определяш чие мнение е важно и чие не е,с кого и без кого сайта може да мине.ако правилата са нарушени кажи на модератор,той щес е оправи,а мнения(грешни,умни,прости,верни)може да изразява всеки един,това е форум.
понякога трихомите седят прозрачни много по-дълго,има някои аномалии с тях.Не съм виждала от бели да се връщат на прозрачни,обаче при освежаване от поливка или подобряване на условията почти готово цвете може да напуска цели нови кичури близала,възможно е и нови трихоми.......Например ако стане малко по-хладно и влажно,а му е било топличко и сухо преди това пак избухва,акое плято с нещо и му е харесало......
АУЕ,ще те помоля да не играеш ролята на модератор и д а определяш чие мнение е важно и чие не е,с кого и без кого сайта може да мине.ако правилата са нарушени кажи на модератор,той щес е оправи,а мнения(грешни,умни,прости,верни)може да изразява всеки един,това е форум.
.png)