Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Clones and Cloning / Клонинги и Клониране
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ето ги и моите,последно ги показвам в тази тема.2,3 са по-мазад,с тях ще съобразя по-едрите,защото разликата ще се засили ако пресадя,а искам горе долу да са еднакви.Макар че тези едрите са си по-едри като цяло.Има доста клонинги по тях,поизчистих ги да се осветят връхчета.Но няма да режа сега нови клонинги,че нямам място отделно.За щастие не виждам никакви следи от акари по новия растеж,но щр си ги пръскам и наблюдавам още.
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 400 times
- Been thanked: 305 times
Да, в индор темата за 2025та писах, че е под 400 вата HPS - 2 бройки в текстилни саксии (ако не си гледала в текстил, пробвай задължително), но имам и две под LED фулспектър с бууст на синя и червена светлина. Има сякаш повече трихоми под леда, но повече обем под HPS. За мен истината със светлината е някъде по средата и зависи дали проекта е домашен или комерсиален. Аз лично предпочитам да има и от двете, заедно, но е трудно приложимо в малки пространства.
Според мен си ги овладяла тези акари. Твоите сортове са ми непознати и ще ми е любопитно да проследя развитието им. Да, скоро няма да са клонинги
Малко е жалко, че само с теб си говорим за тънкостите... вярно, че много инфо вече из нета, всичко може да се намери на видео и текст. Обаче е друго, когато си говорим помежду си, на родния език и споделяме от личния опит. Нещо или страх или прекалено многото инфо в нета, сякаш силно ограничават коментарите и постовете във форума. Не е като преди години, много малко се пише сега... Ти какво мислиш?
п.п. Дали да не прехвърлим тия размисли в друга тема?
-
Inna
- Marijuana Mom

Страх и защото сме изкуствено ограничени,не можем да разменяме,не можем да се запознаваме и кооперираме на живо,не можем да раздаваме нормално награди във форума,да правим промоции.....Остава само да си дрънкаме празни приказки и да се крием като някакви плъхове за4ади една палатка и заради едно на практика нормслно градинарство и хоби. То ти се убива ентусиазма просто.И не се знае кой какъв е тук,рисковано е да се запознаеш с нвкого.....Да,ще го преместя или изтрия после.....Harvester написа: ↑27 Окт 2025, 12:03Да, в индор темата за 2025та писах, че е под 400 вата HPS - 2 бройки в текстилни саксии (ако не си гледала в текстил, пробвай задължително), но имам и две под LED фулспектър с бууст на синя и червена светлина. Има сякаш повече трихоми под леда, но повече обем под HPS. За мен истината със светлината е някъде по средата и зависи дали проекта е домашен или комерсиален. Аз лично предпочитам да има и от двете, заедно, но е трудно приложимо в малки пространства.
Според мен си ги овладяла тези акари. Твоите сортове са ми непознати и ще ми е любопитно да проследя развитието им. Да, скоро няма да са клонинги, пускай от време на време в ИНДОР темата, ако не ти се занимава с дневници.
Малко е жалко, че само с теб си говорим за тънкостите... вярно, че много инфо вече из нета, всичко може да се намери на видео и текст. Обаче е друго, когато си говорим помежду си, на родния език и споделяме от личния опит. Нещо или страх или прекалено многото инфо в нета, сякаш силно ограничават коментарите и постовете във форума. Не е като преди години, много малко се пише сега... Ти какво мислиш?
п.п. Дали да не прехвърлим тия размисли в друга тема?
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 400 times
- Been thanked: 305 times
Все още държа майката Лимонов Хейз в 250мл чашка, но вече на 19 вата лед крушка с алуминиев рефлектор от HID лампа. Предстои рязане на връхчета - 3 броя, затова мисля да я преместя в по-голяма саксия, за да могат корените да се уголемят адекватно на новите нужди на растението. Като тръгнат новите разклонения да растат, ще има нужда от още пространство, както отгоре, така и отдолу.
-
Inna
- Marijuana Mom

Директно в лекия торф с още перлит според мен стана по-бързо и безболезнено,едва ли ще ползвам специално джифита вече....На лайт микса(експерт)добавих от себе си перлит и ми се струва,че в това миксче се хванаха дори по-бързо от предишни мои,може би за около 10 дни....Обичайното ми е към две седмици,но веднъж станаха(във вата)за точно седмица,това беше изключение обаче.Понеже се хващаха на прозореца,затова се объркаха и имат цъфнало отгоре,бяха и малко в цъфтеж още при рязането.Сега са поляти за пръв път.
.png)