Привет![email protected] написа: ↑03 Юни 2026, 16:22 Здравейте за да не отварям нова тема. Мисля да взема за втори път гъбки. Първият път беше преди 10 дена 1,5 грама. Нямах никакви усещания . по скоро бях като пиян и леко некоординиран. Втрия път съм решил да взема около 3 грама. Търсенията са ми предимно духовни. Трябват ми отговори на наболели въпроси и справяне с негативни чувства в мен. Смятате ли за адекватна дозата или е малка?
Дозата е доста индивуално понятие и зависи от доста фактори. Най важното е твоето собствено вътрешно усещане и състояние. Ако се чувстваш подтиснат, в безизходица, отчаян или депривиран по един или друг начин, то това не е денят за Пътешествия. Това не е субстанция от типа "Днес беше кофти ден, ще се надрусам да ме отпусне".
Също ако подходиш със идеята да потърсиш отговори на важни и болезнени за теб въпроси, най вероятно няма да ги намериш, а ще си прекараш неприятно. Или поне не в това Пътешествие.
Те сами ще те намерят, когато най малко ги търсиш.
Както при всяко пътуване, трябва да
внимаваш какво взимаш със себе си.
Носи малко багаж.
Остави вината, страха, съжалението.
Изхвърли ненужното.
Олекоти сърцето си.
Олекоти се, за да летиш.
Не влачи болка, която вече не ти служи.
Избери какво да носиш с теб -
съзнателно.
На теб ти трябва златното ядро на
Пътешествията- не онзи фойерверк от
картини и халюцинации, а тихото, неизменно
усещане, което остава след тях.
Шаманите в Амазония казват, че
Пътешествието е като да хвърлиш камък в
езеро. Вълните (визуалните ефекти и
усещанията) идват веднага и се разпростират
бързо. Но най-голямата промяна не е във
вълните, а в утайката, която се раздвижва
отдолу и после бавно се утаява пак. Това е
„истинската работа“ – онова, което остава
след дните и седмиците.
Така, че брат:
-3 g може да са добре, може и да са малко.
- само когато си готов, прочети за site and settings
- отдели си два дни само за това и за теб (един за Пътешествието и следващите за интеграция на преживяването).
.png)