Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Микродозиране с псилоцибинови гъби
-
wolfskin
- Нов Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Оценявам желанието за помощ
)) в крайна сметка благодарение на други теми и на брейнсторминга тук , взех конкретно решение. Като имам прогрес или нещо интересно, ще споделя и за другите да черпят инфо. Всеки е бил начинаещ, все пак.
И мен ме интересува този казус, някой знае ли какво става или познава ли някой на когото са му задържали пратката в митницата? Питам за България конкретно. При положение, че всеки може да изпрати на някого пратка, каква отговорност носи получателя? Ако е дал различно име и адрес особено?
Здравейте, нова съм във форума, аз наскоро поръчах без проблем от сайта magic mushrooms, трюфели и кит. Микродозирах към 2-3 седмици, на всеки 3 дни, и като че ли не се чувствам по-добре. Ако някой иска да пробва, мога да му пратя 2-3 блистера, или колкото са ми останали
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8097 times
- Been thanked: 5498 times
Не, тук не се продават и разменят неща между потребителите, тъй като е опасно и може някой да им вземе данните и тн. Моля, без такива!Някой ден може би, дано, но сега нека не си застрашаваме безопасността!moonstone написа: ↑11 Юни 2024, 21:03 Здравейте, нова съм във форума, аз наскоро поръчах без проблем от сайта magic mushrooms, трюфели и кит. Микродозирах към 2-3 седмици, на всеки 3 дни, и като че ли не се чувствам по-добре. Ако някой иска да пробва, мога да му пратя 2-3 блистера, или колкото са ми останали![]()
Микродизирането при мен доведе до значително подобрение на настроението, способността ми да се концентрирам и регулирам емоции и мисли. От години се боря с известна степен на неврологично и психическо разстройство, което тежеше не само върху мен, но и върху жена ми и нашите малки деца.
Имах късмета, че мой познат преди 3 години намери от негов познат 5 грама и ми ги даде. Повече от година не докоснах гъбите, дори като разчиствах мислех да ги изхвърля. За щастие не го направих, миналото лято се „престраших“ и пробвах.
От тогава ям количество, което може да се опише като размер не по-голямо от сачма. Правя го веднъж на няколко седмици, най-често събота след закуска. Психотропен ефект, не се забелязва, за това пък състоянието може да се опише като повишено внимание, концентрация, избистрено и обострено възприятие съпроводено с осезаемо задълбочено спокойствие.
Често се замислям, какви щяха да са отношенията между хората и в какво общество щяхме да живеем ако използвахме масово псилоцибина с лечебни цели. Мисля си за по-здрави, по-будни, по-силни и жизнерадостни индивиди, семейства и общности. Но, да не се отплесвам. Това вещество е в употреба от десетки ако не и стотици хилядолетия и е жалко, че е изтласкано в сенките на общественото съзнание и че е демонизирано и сложено в една категория с истински вредни и опасни субстанции.
Радвам, се че открих този форум, където мога малко да си излея душата по тази тема.
Имах късмета, че мой познат преди 3 години намери от негов познат 5 грама и ми ги даде. Повече от година не докоснах гъбите, дори като разчиствах мислех да ги изхвърля. За щастие не го направих, миналото лято се „престраших“ и пробвах.
От тогава ям количество, което може да се опише като размер не по-голямо от сачма. Правя го веднъж на няколко седмици, най-често събота след закуска. Психотропен ефект, не се забелязва, за това пък състоянието може да се опише като повишено внимание, концентрация, избистрено и обострено възприятие съпроводено с осезаемо задълбочено спокойствие.
Често се замислям, какви щяха да са отношенията между хората и в какво общество щяхме да живеем ако използвахме масово псилоцибина с лечебни цели. Мисля си за по-здрави, по-будни, по-силни и жизнерадостни индивиди, семейства и общности. Но, да не се отплесвам. Това вещество е в употреба от десетки ако не и стотици хилядолетия и е жалко, че е изтласкано в сенките на общественото съзнание и че е демонизирано и сложено в една категория с истински вредни и опасни субстанции.
Радвам, се че открих този форум, където мога малко да си излея душата по тази тема.
ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 840 times
- Been thanked: 427 times
Радвам се,че си тук!
За съжаление нашата общност е много малка, но поне можем да си помагаме със съвети и идеи.
Това което правиш не бих го нарекъл микродозиране, а по скоро плацебо ефект. Направи го както трябва и ще откриеш истинската сила на този инструмент.
За съжаление нашата общност е много малка, но поне можем да си помагаме със съвети и идеи.
Това което правиш не бих го нарекъл микродозиране, а по скоро плацебо ефект. Направи го както трябва и ще откриеш истинската сила на този инструмент.
Здравейте, имам нужда от съдействие относно това откъде да си намеря/поръчам най-подходящия вид гъби за лечение на депресия.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8097 times
- Been thanked: 5498 times
Аз не съм специалист, но Голдън тийчър беше много приятна гъба и мисля че би могла и да работи за депресия.... Някои други са ми твърде силни на мен и твърде шарено ми става, тези ми допаднаха доста. Тя се води гъба за начинаещи , може да опиташ нея и ги продават навсякъде, както и китове за тях. Като е хубаво ти да си отгледаш, самото гледане на гъби/растения също е полезно и интересно хоби, което занимава и успокоява.
-
StarataGybarka
- Нов Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Здравейте! От години се интересувам и занимавам с темата, мога да помагам със съвети, радвам се да се присъединя към дискусията
@MagicTrip 
.png)