Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Микродозиране с псилоцибинови гъби

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 847 times
Been thanked: 431 times

[email protected] написа: 03 Юни 2026, 16:22 Здравейте за да не отварям нова тема. Мисля да взема за втори път гъбки. Първият път беше преди 10 дена 1,5 грама. Нямах никакви усещания . по скоро бях като пиян и леко некоординиран. Втрия път съм решил да взема около 3 грама. Търсенията са ми предимно духовни. Трябват ми отговори на наболели въпроси и справяне с негативни чувства в мен. Смятате ли за адекватна дозата или е малка?
Привет!
Дозата е доста индивуално понятие и зависи от доста фактори. Най важното е твоето собствено вътрешно усещане и състояние. Ако се чувстваш подтиснат, в безизходица, отчаян или депривиран по един или друг начин, то това не е денят за Пътешествия. Това не е субстанция от типа "Днес беше кофти ден, ще се надрусам да ме отпусне".
Също ако подходиш със идеята да потърсиш отговори на важни и болезнени за теб въпроси, най вероятно няма да ги намериш, а ще си прекараш неприятно. Или поне не в това Пътешествие.
Те сами ще те намерят, когато най малко ги търсиш.
Както при всяко пътуване, трябва да
внимаваш какво взимаш със себе си.
Носи малко багаж.
Остави вината, страха, съжалението.
Изхвърли ненужното.
Олекоти сърцето си.
Олекоти се, за да летиш.
Не влачи болка, която вече не ти служи.
Избери какво да носиш с теб -
съзнателно.
На теб ти трябва златното ядро на
Пътешествията- не онзи фойерверк от
картини и халюцинации, а тихото, неизменно
усещане, което остава след тях.
Шаманите в Амазония казват, че
Пътешествието е като да хвърлиш камък в
езеро. Вълните (визуалните ефекти и
усещанията) идват веднага и се разпростират
бързо. Но най-голямата промяна не е във
вълните, а в утайката, която се раздвижва
отдолу и после бавно се утаява пак. Това е
„истинската работа“ – онова, което остава
след дните и седмиците.
Така, че брат:
-3 g може да са добре, може и да са малко.
- само когато си готов, прочети за site and settings
- отдели си два дни само за това и за теб (един за Пътешествието и следващите за интеграция на преживяването).
DeJaVu
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Зависи и от гъбките , но най-вече set and settings и наистина при всеки е строго индивидуално.Според мен най-правилното е да се оставиш на течението без никакви очаквания, защото те могат много да наклонят везната към бед трип.Интеграцията след трипа и особено ако е бил по-интензивен е също много важна за добрата терапия.Пиши какво си решил и как е минал опита.
[email protected]
Has thanked: 1 time

Bathory написа: 04 Юни 2026, 13:30
[email protected] написа: 03 Юни 2026, 16:22 Здравейте за да не отварям нова тема. Мисля да взема за втори път гъбки. Първият път беше преди 10 дена 1,5 грама. Нямах никакви усещания . по скоро бях като пиян и леко некоординиран. Втрия път съм решил да взема около 3 грама. Търсенията са ми предимно духовни. Трябват ми отговори на наболели въпроси и справяне с негативни чувства в мен. Смятате ли за адекватна дозата или е малка?
Привет!
Дозата е доста индивуално понятие и зависи от доста фактори. Най важното е твоето собствено вътрешно усещане и състояние. Ако се чувстваш подтиснат, в безизходица, отчаян или депривиран по един или друг начин, то това не е денят за Пътешествия. Това не е субстанция от типа "Днес беше кофти ден, ще се надрусам да ме отпусне".
Също ако подходиш със идеята да потърсиш отговори на важни и болезнени за теб въпроси, най вероятно няма да ги намериш, а ще си прекараш неприятно. Или поне не в това Пътешествие.
Те сами ще те намерят, когато най малко ги търсиш.
Както при всяко пътуване, трябва да
внимаваш какво взимаш със себе си.
Носи малко багаж.
Остави вината, страха, съжалението.
Изхвърли ненужното.
Олекоти сърцето си.
Олекоти се, за да летиш.
Не влачи болка, която вече не ти служи.
Избери какво да носиш с теб -
съзнателно.
На теб ти трябва златното ядро на
Пътешествията- не онзи фойерверк от
картини и халюцинации, а тихото, неизменно
усещане, което остава след тях.
Шаманите в Амазония казват, че
Пътешествието е като да хвърлиш камък в
езеро. Вълните (визуалните ефекти и
усещанията) идват веднага и се разпростират
бързо. Но най-голямата промяна не е във
вълните, а в утайката, която се раздвижва
отдолу и после бавно се утаява пак. Това е
„истинската работа“ – онова, което остава
след дните и седмиците.
Така, че брат:
-3 g може да са добре, може и да са малко.
- само когато си готов, прочети за site and settings
- отдели си два дни само за това и за теб (един за Пътешествието и следващите за интеграция на преживяването).
Здравей. Днес го направих. Получих ефект от 2 часа . В кото имах основно усилени звъци и лека деперсонализация. Музиката беше по дълбока и в никакъв случай не смята че е била старшно или приятно. Може и материяла който ползвах да не е това което търся. Но от същия бях вземал 1.5 грама и ефекта беше по силен. Така или иначе не се опитвам да действам с цел преживявания. по скоро търся отговори за определени въпроси и чувства.
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”