Ми ще е добра идея да не им бият игнора, останал съм с впечателието , че партньорствата със Сийдсмен и Бетър органикс са замрели. Бих ви предложил и да си помислите за партньорство с Ърбан Ботаникс грол шоп, през последните години за мен, те са най-точните в България. Гроу шоп бг много ми паднаха в очите с едни ментарджийски изпълнения - от няколко години им седят едни продукти на онлайн магазина, уж че са налични, а от няколко години не са ги зареждали въобще, обърнали са го на каталог, не на онлайн магазин.Inna написа: ↑20 Ное 2025, 14:40Не,това е изглежда техен профил,те са писали.Но по принцип е добре,да.Аз съм ЗА всякакви колаборации.Peggy Zina написа: ↑20 Ное 2025, 14:32Браво на Вас! Да разбирам, че сте осъществили контакт с тях и да очакваме бъдещи колаборации?Това колегите и шефовете ще преценят.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Семена, сортове и банки
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1016 times
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Затова си пазаря от близките държави имат всичко ново ,най-нови модели и бачове,и са на прилични цени имат опция на всички видове разплащане.Даже и бързо пристигат ,знаят как се прави бизнес другите държави.Тука е имало случай органика 5 годишен продукт още със стария облик етикет ,няма да ги споменавам ,но не е ок това
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 769 times
- Been thanked: 448 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз най-често пазарувам от Гроушоп мания,те са варненци ако не се лъжа.И от Гроушоп бг,но то аз взимам по един пакет почва и чат пат някой тор.На крак обикновено,защото почвата с доставка...Аз съм доволна и от двата лично,но както казах купувам рядко и почти само почва,а от Манията купувам по нещо вкоренител или на Експерт нещата.На мен на живо са ми правили намаление Гроушоп бг като казах,че съм от Гръстито,но не виждам да имаме някаква уговорка,код за отстъпка и тн.Peggy Zina написа: ↑20 Ное 2025, 20:04Ми ще е добра идея да не им бият игнора, останал съм с впечателието , че партньорствата със Сийдсмен и Бетър органикс са замрели. Бих ви предложил и да си помислите за партньорство с Ърбан Ботаникс грол шоп, през последните години за мен, те са най-точните в България. Гроу шоп бг много ми паднаха в очите с едни ментарджийски изпълнения - от няколко години им седят едни продукти на онлайн магазина, уж че са налични, а от няколко години не са ги зареждали въобще, обърнали са го на каталог, не на онлайн магазин.Inna написа: ↑20 Ное 2025, 14:40Не,това е изглежда техен профил,те са писали.Но по принцип е добре,да.Аз съм ЗА всякакви колаборации.Peggy Zina написа: ↑20 Ное 2025, 14:32
Браво на Вас! Да разбирам, че сте осъществили контакт с тях и да очакваме бъдещи колаборации?Това колегите и шефовете ще преценят.
- mravkatrevoman
- Градинар

И с манията и с бг-то съм имал проблеми и с урбан-а . Урбан-а са най-точни ,но нямат всичко налично ,поне в магазина който аз пазаря ,често се случва да отида и трябва да ходя втори път. Навсякъде са ми продавали стари бутилки торове с изтекъл срок .Даже на едно от местата ме убеждаваха ,че нямало разлика. 70-80 лв за литър бустер и да е изтекъл срока не е много приятно. В манията шефа ми е отказвал да ми върне продукт ,който просто съм разопаковал без да е нарушена опаковката. От бг-то имаме код за отстъпка ,но само на НЕПРОМОЦИОНАЛНИ продукти ,които рядко се срещат в сайта.Но там са ми давали хубави подаръчета.Inna написа: ↑21 Ное 2025, 09:43Аз най-често пазарувам от Гроушоп мания,те са варненци ако не се лъжа.И от Гроушоп бг,но то аз взимам по един пакет почва и чат пат някой тор.На крак обикновено,защото почвата с доставка...Аз съм доволна и от двата лично,но както казах купувам рядко и почти само почва,а от Манията купувам по нещо вкоренител или на Експерт нещата.На мен на живо са ми правили намаление Гроушоп бг като казах,че съм от Гръстито,но не виждам да имаме някаква уговорка,код за отстъпка и тн.Peggy Zina написа: ↑20 Ное 2025, 20:04Ми ще е добра идея да не им бият игнора, останал съм с впечателието , че партньорствата със Сийдсмен и Бетър органикс са замрели. Бих ви предложил и да си помислите за партньорство с Ърбан Ботаникс грол шоп, през последните години за мен, те са най-точните в България. Гроу шоп бг много ми паднаха в очите с едни ментарджийски изпълнения - от няколко години им седят едни продукти на онлайн магазина, уж че са налични, а от няколко години не са ги зареждали въобще, обърнали са го на каталог, не на онлайн магазин.

- mravkatrevoman
- Градинар

Дойдоха по БГ пощите. Явно там са се забавили нещата .mravkatrevoman написа: ↑21 Ное 2025, 01:17 3 седмици от плащането , пратка йок.Сийдсмън.Аз ги хваля ,те се дънят .

- Peggy Zina
- Градинар

Ми от сийдсмен се поръчва с месец аванс, който му се бърза поръчва от вилабафо.mravkatrevoman написа: ↑21 Ное 2025, 17:01Дойдоха по БГ пощите. Явно там са се забавили нещата .mravkatrevoman написа: ↑21 Ное 2025, 01:17 3 седмици от плащането , пратка йок.Сийдсмън.Аз ги хваля ,те се дънят .
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

При мене дойдоха за седмица, за сефте от няколко години насам . По ковидно време , когато всички плашеха със забавяния на доставките , пак си ги получавах за седмица, при все, че тогава ползвах по-архаични методи на плащане, които изискват време за верификация, имах 3-4 поръчки годишно. След 21ва почна чакането по месец, затуй промоция или не, поръчвайте месец предварително, да ви е спокойно, особено ако ще се готвите за аутдори...mravkatrevoman написа: ↑21 Ное 2025, 01:17 3 седмици от плащането , пратка йок.Сийдсмън.Аз ги хваля ,те се дънят .
- mravkatrevoman
- Градинар

Не бях поръчвал от година и нещо ,че исках да изчистя старите семена . Ама и при мен сефте толкова време да чакам или поне така ми се стори . В сайта им пише ,че седмица е като краен срок.Еми всеки сам си преценя ако бърза има си варианти. Аз не бързах и се радвам ,че поръчах по-рано отколкото трябва.Peggy Zina написа: ↑25 Ное 2025, 19:06При мене дойдоха за седмица, за сефте от няколко години насам . По ковидно време , когато всички плашеха със забавяния на доставките , пак си ги получавах за седмица, при все, че тогава ползвах по-архаични методи на плащане, които изискват време за верификация, имах 3-4 поръчки годишно. След 21ва почна чакането по месец, затуй промоция или не, поръчвайте месец предварително, да ви е спокойно, особено ако ще се готвите за аутдори...mravkatrevoman написа: ↑21 Ное 2025, 01:17 3 седмици от плащането , пратка йок.Сийдсмън.Аз ги хваля ,те се дънят .

- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1322 times
- Been thanked: 2311 times
Отново напомням за Attitude seeds, имат всички банки за семки, които бихте искали и повече от 7-10 дни не съм чакал никога, бонус семките също са стабилни сортове не като тези дето получих от сиидсмен. Доста опции за стелт пратки и ако ползвате Coupert в браузъра си ще ви изкара код за намаление.
Keep on growing 
.png)