Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Smoke Reports

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Семена марихуана
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 380 times

Публикувайте тук впечатления от сортове и подробности, относно ефект от 1 до 10 ,вкус,миризма и всичко останало свързано с ефекта. да имаме представа струва ли си или не даден сорт
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Добре,хубаво,че направи тема,аз мислех,че имаше някъде.Ще опитам да опиша тук тези,които сега ще пробвам живот и здраве.Много не съм по описанията,но като цяло съм забелязала няколко типа въобще,които си приличат,лимонените,бисквитените и тн различните имат общи черти.И също мисля,че вкусовете най-добре се усещат с вейп. Но трябва да са сравнително добре изгледани,изчакани и изсушени,за да можем да описваме нещо,иначе е относително,тоест горе долу да са си на потенциала.Силата също малко относително,защото едни пушат много,други много по-рядко,трети отдавна не са и сега гледат и като си го пробват ще се гръмнат както никога,пък на редовен пушач ще му се стори средна сила примерно....😄
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Производителите нещо май преувеличават с тея 30-40%THC,гледам барни два пъти смениха от 24% после в сайта им 32% :D
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Spiral ,ако може да опише lemon tree 2.0 и SLH x GMO ,че ми е интересно,гледах lemon tree 2.0 вън ,но нищо лимонено нямаше ,като аромат.две ми бяха уродливи , едно оцеля само от 5, да знам ,да го пускам ли отново :)
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

Prototype046 написа: 06 Апр 2026, 14:19 Spiral ,ако може да опише lemon tree 2.0 и SLH x GMO ,че ми е интересно,гледах lemon tree 2.0 вън ,но нищо лимонено нямаше ,като аромат.две ми бяха уродливи , едно оцеля само от 5, да знам ,да го пускам ли отново :)
lemon tree не бих го гледал отново, лимоните на гриинхаус са по-добри. SLHxGMO е една от най-силните на ефект треви, които съм имал и бих я гледал отново.
Keep on growing :stone:
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Spiral написа: 06 Апр 2026, 23:48
Prototype046 написа: 06 Апр 2026, 14:19 Spiral ,ако може да опише lemon tree 2.0 и SLH x GMO ,че ми е интересно,гледах lemon tree 2.0 вън ,но нищо лимонено нямаше ,като аромат.две ми бяха уродливи , едно оцеля само от 5, да знам ,да го пускам ли отново :)
lemon tree не бих го гледал отново, лимоните на гриинхаус са по-добри. SLHxGMO е една от най-силните на ефект треви, които съм имал и бих я гледал отново.
Има ли го хейз ефекта и психоделик ефекта на тоя SLHxGMO ? ,като сила колко му даваш и ефект на lemon tree 22.0 ?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

Prototype046 написа: 07 Апр 2026, 00:18
Spiral написа: 06 Апр 2026, 23:48
Има ли го хейз ефекта и психоделик ефекта на тоя SLHxGMO ? ,като сила колко му даваш и ефект на lemon tree 22.0 ?
Виж това с ефекта го бях коментирал и с Harvester в друг сайт, за мен лично откакто всички нови сортове минаха на хибрид било то 50/50 или 60/40 ефекта е горе долу един и същ. Вече като няма толкова чисти индики и сативи както преди, забелязвам много малка разлика от ефект до ефект, по-скоро силата ми прави впечатление. Винаги гоня вкус и мирис на 2ро място е ефекта, иначе за SLHxGMO да наистина граничи с психаделик ефект, супер силна трева е това 10 от 10 е.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”