тук съм съгласен, като си правих миксове с монотата преебах нещата, след това започнах да търся срок на годност и не намерих. Един бог знае от кога стоят на склад, въпреки, че са соли и дори малко след срока не е проблем, но ако са изтекли преди 1-2-4 години... поне canna coco съм с по 10л туби и са ми в годност.Prototype046 написа: ↑29 Авг 2026, 15:27 Масова практика е повечето бг шопове ,да пробутват престояли продукти сухи торове с бавно отделяне и не само ,трият срока на годност и още други тарикатлъци. ,може да унищожите китките си ... или да няма никакво действие продукта, а вие да бухате и да чакате нещо ,сравнявах едни и същи продукти от друга държава пише всичко ,кога изтича ,кога е направено ,а тука нищо ,даже опаковките им се различават заради старите бачове.Едните поне си признаха за едни скъпи продукти и направиха отстъпка ,но като четох на разни места са си за кофата
Отглеждане На Открито 2026 / Outdoor Season 2026 (Обща тема)
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 120 times
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
Така е, на познат гроуър биотата на канна дето си беше поръчал всичките бяха с изтичащ срок седмица, странно щото до колкото забелязвам масово се ползва на канна продукти. Иначе за химията, както се забелязали аз ползвам основно Терра акуатика още откакто си бяха Дженерал хидропоникс и много съм търсил в сайта им инфо за срокове, понеже такива върху бутилките нямаше. Писах им имейл и ми отговориха, че биотата след отваряне имат към година срок, а химията особено тези дето аз ползвам като nova max серията нямало срок, заради това, че е почти чист течен кристалTapatop написа: ↑30 Авг 2026, 00:44тук съм съгласен, като си правих миксове с монотата преебах нещата, след това започнах да търся срок на годност и не намерих. Един бог знае от кога стоят на склад, въпреки, че са соли и дори малко след срока не е проблем, но ако са изтекли преди 1-2-4 години... поне canna coco съм с по 10л туби и са ми в годност.Prototype046 написа: ↑29 Авг 2026, 15:27 Масова практика е повечето бг шопове ,да пробутват престояли продукти сухи торове с бавно отделяне и не само ,трият срока на годност и още други тарикатлъци. ,може да унищожите китките си ... или да няма никакво действие продукта, а вие да бухате и да чакате нещо ,сравнявах едни и същи продукти от друга държава пише всичко ,кога изтича ,кога е направено ,а тука нищо ,даже опаковките им се различават заради старите бачове.Едните поне си признаха за едни скъпи продукти и направиха отстъпка ,но като четох на разни места са си за кофата
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 734 times
- Been thanked: 1018 times
Де да знам. Аз колкото пъти съм им хващал продукти с изтекъл срок и ми казват , че нямало ядове. Знам ли това не е кисело мляко има резон някакъв.....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)