Привет, поради стечение на обстоятелствата първия ми опит се провали... взех си допълнителни играчки и започнахме втория и вече по-сериозния grow.
Отново автота mystery като уцелих отново един кофти фенотип...
ето я и първата седмица https://imgur.com/a/DQaPkuU
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Втори опит Tapatop
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Само че снимките ги качвай тук.Успех!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Уаау,тука стана интересно!
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 55 times
почти приключена 7ма седмица (ден 49)
промяна почти няма, поне на мен така ми се струва, 4 различни сорта се уцелиха, като кривото нещо много ми допада
Стречна се доста и прави малки и много кристализирани съцветия, интересно ми е на какво ще стане.
Другото което ми е интересно е доминиращата сатива отзад я дясно, имам предположение точно какво е, но ще видим крайния вид какъв ще бъде.
За жалост им идва малко тясничко...
промяна почти няма, поне на мен така ми се струва, 4 различни сорта се уцелиха, като кривото нещо много ми допада
Стречна се доста и прави малки и много кристализирани съцветия, интересно ми е на какво ще стане.
Другото което ми е интересно е доминиращата сатива отзад я дясно, имам предположение точно какво е, но ще видим крайния вид какъв ще бъде.
За жалост им идва малко тясничко...
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 385 times
- Been thanked: 303 times
Не е толкова тясно, но можело да махнеш долния етаж, дето се е скрил от светлината. Добре изглеждат!Tapatop написа: ↑12 Апр 2026, 18:08 почти приключена 7ма седмица (ден 49)
За жалост им идва малко тясничко...![]()
.png)