Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
С тази лампа от-до определено се заформят по-едри глави този път,но аз ги и пресадих по навреме,а и са 6,не 8 и не са така сбутани.....Ето и едно изкарано,преди да го изчистя от листа,то беше с най-компактна формичка и много ми харесва как върви-Апалачиан къш от семка.Моите миксове също стават уникални,а дългата пръчка в ъгъла е Аяхуаска пърпъл,доста едро,клонесто и дашно,но малко трудно се побира тук,представям си го голям храст навън....Дали е яко предстои да разберем?!Всичко е почистено надолу,но си оставих излишни глави на дъното,за да има за опрашването.В този гроу единствено съм дала пари за лампата и почвата и то предишния гроу хаха.Нищо ново не съм купила,торовете в почвата са домашни и мисля да доизкарам с тях по възможност...
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Ох, Ноември имах 60 лева сметка, за Декември - 160 лева да взимам едно сакче и да се запътвам към Бобов дол затвора
... В хипотезата на нашите мащаби дето гледаме, да се стигне до такова нещо, трябва да е имало кражба на ток... друго обяснение който има да даде. Консумирал си нещо , за което си си платил, къде е престъплението тука? То по тая логика с тия надутите януарски сметки, значи цяла България гледа....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Копаене може да го предизвика,освен гледането...Peggy Zina написа: ↑06 Апр 2026, 22:01 Ох, Ноември имах 60 лева сметка, за Декември - 160 лева да взимам едно сакче и да се запътвам към Бобов дол затвора... В хипотезата на нашите мащаби дето гледаме, да се стигне до такова нещо, трябва да е имало кражба на ток... друго обяснение който има да даде. Консумирал си нещо , за което си си платил, къде е престъплението тука? То по тая логика с тия надутите януарски сметки, значи цяла България гледа....
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
И пак не ми отговаряте на въпроса , аз може и за нефт да копая, кво ги бърка като е пито и платено?Inna написа: ↑07 Апр 2026, 11:27Копаене може да го предизвика,освен гледането...Peggy Zina написа: ↑06 Апр 2026, 22:01 Ох, Ноември имах 60 лева сметка, за Декември - 160 лева да взимам едно сакче и да се запътвам към Бобов дол затвора... В хипотезата на нашите мащаби дето гледаме, да се стигне до такова нещо, трябва да е имало кражба на ток... друго обяснение който има да даде. Консумирал си нещо , за което си си платил, къде е престъплението тука? То по тая логика с тия надутите януарски сметки, значи цяла България гледа....
А ЕРПрата,"регулаторите" няма да ги коментиеам,те се изгавриха с нас тотално!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 55 times
преди едно 7 години бях на квартира с един авер, зимния период пускаше 2 духалки на 1 разклонител което е общо 4000w и беше стопил разклонителя от напрежението. В моята стая още 1 духалка 2000w за онези години плащахме по 350-400лв и никой нищо не е казал. Преди едно 4 години копах ETH скромен риг около 560w 24/7 което ми беше приблизително 100лв и пак никой нищо не е казал. Според мен ако в едно жилище което не е живяно някакво време и изведнъж започнеш да правиш по 1500+ kwh може и да породиш някакво съмнение, кой знае 
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Аз също мисля, че чрез ток да те хванат е много малък шанс. Когато гледах с 600В лампа и плащах стабилен ток и параноясвах, че именно заради потреблението мога да бъда хванат, една аверка ми каза как плаща тройна сума на моята и реших вече да не се притеснявам
по-логично би било ако дебнат дали пика е винаги 12 часов и то вечерно време, но и така пак не вярвам. Ако имаш 10 1000В лампи и наистина изпъкваш над всички в списъка със сметки и то в малко населено място само тогава, мисля че би било повод да се притесняваш.
Keep on growing 
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
Здравейте 35 ден 12/12 поливам на два дни по литър вода. Слагам bio bloom и ми е останало малко bio boost и слагам и от него по 2мл на литър. Останаха почти без листа и свалил максимално лампата (на 25см на 100%) за да може все пак главите да се свтят добре. Спрях да пръскам с люта чушка и тютюн, защото вече отива много в главите и ме е сърах! Има доста глави и всеки ден се пълнят, но сякаш на цветето му се умира вече, появиха се и кафеникави пистили изглежда все едно е на два месеца цъвтеж. Незнам при това положение като ги поддържам едвам едвам дали ще има качество и сила накрая. Незнам какъв сорт е защото ми го дадоха и направих клонинги (и затова не знам колко време цъвтеж му дават) но ще следя с лупата за сигнали кога са готови (ако изобщо издържат....) до сега предните гролове станаха готови на 65-70 ден някъде, а този е мнооого далеч още
. Ако някой има идей или мнение ще съм благодарен!
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 55 times
на 2 дни по литър водаlag написа: ↑07 Апр 2026, 23:05 Здравейте 35 ден 12/12 поливам на два дни по литър вода. Слагам bio bloom и ми е останало малко bio boost и слагам и от него по 2мл на литър. Останаха почти без листа и свалил максимално лампата (на 25см на 100%) за да може все пак главите да се свтят добре. Спрях да пръскам с люта чушка и тютюн, защото вече отива много в главите и ме е сърах! Има доста глави и всеки ден се пълнят, но сякаш на цветето му се умира вече, появиха се и кафеникави пистили изглежда все едно е на два месеца цъвтеж. Незнам при това положение като ги поддържам едвам едвам дали ще има качество и сила накрая. Незнам какъв сорт е защото ми го дадоха и направих клонинги (и затова не знам колко време цъвтеж му дават) но ще следя с лупата за сигнали кога са готови (ако изобщо издържат....) до сега предните гролове станаха готови на 65-70 ден някъде, а този е мнооого далеч още. Ако някой има идей или мнение ще съм благодарен!
моите на около 2ра седмица цъфтеж като имат постоянен достъп до хранителен разтвор консумират по 2,5л на ден от резервоара всяко, и усещам как започват да пият повече и повече... това по 1л на 2 дена не е ли прекалено оскъдно за този етап в който се намират?
.png)