Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Lam0kbg
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Tapatop има малко страх един приятел го хванаха една сутрин направо ГДБОП и от ерпетата за тока подали жалба къп полицията за голямо потребление
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

С тази лампа от-до определено се заформят по-едри глави този път,но аз ги и пресадих по навреме,а и са 6,не 8 и не са така сбутани.....Ето и едно изкарано,преди да го изчистя от листа,то беше с най-компактна формичка и много ми харесва как върви-Апалачиан къш от семка.Моите миксове също стават уникални,а дългата пръчка в ъгъла е Аяхуаска пърпъл,доста едро,клонесто и дашно,но малко трудно се побира тук,представям си го голям храст навън....Дали е яко предстои да разберем?!Всичко е почистено надолу,но си оставих излишни глави на дъното,за да има за опрашването.В този гроу единствено съм дала пари за лампата и почвата и то предишния гроу хаха.Нищо ново не съм купила,торовете в почвата са домашни и мисля да доизкарам с тях по възможност...
Прикачени файлове
20260330_130014.jpg
20260330_125944.jpg
20260328_121432.jpg
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

Lam0kbg написа: 29 Мар 2026, 21:53 Tapatop има малко страх един приятел го хванаха една сутрин направо ГДБОП и от ерпетата за тока подали жалба къп полицията за голямо потребление
Имаш ли идея колко му е бил тока ,че да им влезе в "черния списък"? Предполагам не е било за лична .
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Ох, Ноември имах 60 лева сметка, за Декември - 160 лева да взимам едно сакче и да се запътвам към Бобов дол затвора😀... В хипотезата на нашите мащаби дето гледаме, да се стигне до такова нещо, трябва да е имало кражба на ток... друго обяснение който има да даде. Консумирал си нещо , за което си си платил, къде е престъплението тука? То по тая логика с тия надутите януарски сметки, значи цяла България гледа....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Peggy Zina написа: 06 Апр 2026, 22:01 Ох, Ноември имах 60 лева сметка, за Декември - 160 лева да взимам едно сакче и да се запътвам към Бобов дол затвора😀... В хипотезата на нашите мащаби дето гледаме, да се стигне до такова нещо, трябва да е имало кражба на ток... друго обяснение който има да даде. Консумирал си нещо , за което си си платил, къде е престъплението тука? То по тая логика с тия надутите януарски сметки, значи цяла България гледа....
Копаене може да го предизвика,освен гледането...😉А ЕРПрата,"регулаторите" няма да ги коментиеам,те се изгавриха с нас тотално!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Inna написа: 07 Апр 2026, 11:27
Peggy Zina написа: 06 Апр 2026, 22:01 Ох, Ноември имах 60 лева сметка, за Декември - 160 лева да взимам едно сакче и да се запътвам към Бобов дол затвора😀... В хипотезата на нашите мащаби дето гледаме, да се стигне до такова нещо, трябва да е имало кражба на ток... друго обяснение който има да даде. Консумирал си нещо , за което си си платил, къде е престъплението тука? То по тая логика с тия надутите януарски сметки, значи цяла България гледа....
Копаене може да го предизвика,освен гледането...😉А ЕРПрата,"регулаторите" няма да ги коментиеам,те се изгавриха с нас тотално!
И пак не ми отговаряте на въпроса , аз може и за нефт да копая, кво ги бърка като е пито и платено?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Tapatop
Градинар
Градинар
Has thanked: 16 times
Been thanked: 55 times

преди едно 7 години бях на квартира с един авер, зимния период пускаше 2 духалки на 1 разклонител което е общо 4000w и беше стопил разклонителя от напрежението. В моята стая още 1 духалка 2000w за онези години плащахме по 350-400лв и никой нищо не е казал. Преди едно 4 години копах ETH скромен риг около 560w 24/7 което ми беше приблизително 100лв и пак никой нищо не е казал. Според мен ако в едно жилище което не е живяно някакво време и изведнъж започнеш да правиш по 1500+ kwh може и да породиш някакво съмнение, кой знае 🤷‍♂️
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

Аз също мисля, че чрез ток да те хванат е много малък шанс. Когато гледах с 600В лампа и плащах стабилен ток и параноясвах, че именно заради потреблението мога да бъда хванат, една аверка ми каза как плаща тройна сума на моята и реших вече да не се притеснявам :D по-логично би било ако дебнат дали пика е винаги 12 часов и то вечерно време, но и така пак не вярвам. Ако имаш 10 1000В лампи и наистина изпъкваш над всички в списъка със сметки и то в малко населено място само тогава, мисля че би било повод да се притесняваш.
Keep on growing :stone:
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 56 times

Здравейте 35 ден 12/12 поливам на два дни по литър вода. Слагам bio bloom и ми е останало малко bio boost и слагам и от него по 2мл на литър. Останаха почти без листа и свалил максимално лампата (на 25см на 100%) за да може все пак главите да се свтят добре. Спрях да пръскам с люта чушка и тютюн, защото вече отива много в главите и ме е сърах! Има доста глави и всеки ден се пълнят, но сякаш на цветето му се умира вече, появиха се и кафеникави пистили изглежда все едно е на два месеца цъвтеж. Незнам при това положение като ги поддържам едвам едвам дали ще има качество и сила накрая. Незнам какъв сорт е защото ми го дадоха и направих клонинги (и затова не знам колко време цъвтеж му дават) но ще следя с лупата за сигнали кога са готови (ако изобщо издържат....) до сега предните гролове станаха готови на 65-70 ден някъде, а този е мнооого далеч още :) . Ако някой има идей или мнение ще съм благодарен!
Прикачени файлове
20260407_223004.jpg
20260407_223945.jpg
20260407_224100.jpg
Tapatop
Градинар
Градинар
Has thanked: 16 times
Been thanked: 55 times

lag написа: 07 Апр 2026, 23:05 Здравейте 35 ден 12/12 поливам на два дни по литър вода. Слагам bio bloom и ми е останало малко bio boost и слагам и от него по 2мл на литър. Останаха почти без листа и свалил максимално лампата (на 25см на 100%) за да може все пак главите да се свтят добре. Спрях да пръскам с люта чушка и тютюн, защото вече отива много в главите и ме е сърах! Има доста глави и всеки ден се пълнят, но сякаш на цветето му се умира вече, появиха се и кафеникави пистили изглежда все едно е на два месеца цъвтеж. Незнам при това положение като ги поддържам едвам едвам дали ще има качество и сила накрая. Незнам какъв сорт е защото ми го дадоха и направих клонинги (и затова не знам колко време цъвтеж му дават) но ще следя с лупата за сигнали кога са готови (ако изобщо издържат....) до сега предните гролове станаха готови на 65-70 ден някъде, а този е мнооого далеч още :) . Ако някой има идей или мнение ще съм благодарен!
на 2 дни по литър вода 😳
моите на около 2ра седмица цъфтеж като имат постоянен достъп до хранителен разтвор консумират по 2,5л на ден от резервоара всяко, и усещам как започват да пият повече и повече... това по 1л на 2 дена не е ли прекалено оскъдно за този етап в който се намират?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”