Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Germaneca
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Eто това стана моето
Прикачени файлове
20260322_032500.jpg
20260322_032456.jpg
Lam0kbg
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 2 times

Здравейте напълно нов съм поръчах си палатка размер 240x120x200cm ще отглеждам автоматици главно с хидропоника също така ЛЕД диодна лампа 600W доста четох но моля кажете какво ще ми трябва още....ааа да поръчах си уред за Ph на водата
Lam0kbg
Нов Градинар
Нов Градинар

Мнение за този бокс от по опитни нов съм

https://greenplanet.bg/produkt/vgrow-sm ... x-vivosun/ :weed5:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Lam0kbg написа: 23 Мар 2026, 19:05 Мнение за този бокс от по опитни нов съм

https://greenplanet.bg/produkt/vgrow-sm ... x-vivosun/ :weed5:
Това е готинко,ама да беше по-голямо.....Нещо следващия размер ако е...Поне да събира повече и да се вади по-големичко количество накрая.А нали си поръчал голяма пишеш по-нагоре?
Lam0kbg
Нов Градинар
Нов Градинар

Да голям съм поръчал мисля хидропоника да сложа вътре но незнам с какво да затоплям палатката като където ще стои е стара къща
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 56 times

Здраввйте, посаживих ги малко, но листата продължават да жълтеят а някой стават кафеникаво- червени ! Махам сухите и болните листа, но продължават да стават такива! Може ли съвет с какво да пробвам да ги храня, или като цяло кал да ги закрепя да избутам грола до край, сега са на 21дни 12/12, влага около 50%, поливам с по около 0,5 до 0,7л на два дни, темпееатура 23градуса, лампите са на 100% на около 30+ см от върховете, храня с biobizz bio-bloom по 4мл на литър! Може да съм ги пребил с препарата за гадинките, но без него съвсем щяха да умрат
Прикачени файлове
20260324_201646.jpg
20260324_201654.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Ами дано да можеш да го спреш този препарат,той какъв е?Вече цъфтят,така че само био може.Ако се налага може чат пат тютюн и люто чили,то подхранва също така и е безвредно за цветето.Но пак до някое време става,преди главите да надебелеят.Можеш да им варосаш стъблата,както на овощните дървета,навън това доста ми е помагало.....Почисти ги пак хубаво,нищо ако се махнат доста листа,скапаните листа не работят,само отежняват..И според мен поливай по-обилно,500-700 мл това е за малки саксийки и цветя.И после изчаквай да съхнат ако трябва и ден,два по-дълго.Просто аз не вярвам,че това е добро поливане през два дни с толкова.Сега дебелеят и имат нужда от доста вода/тор накуп да им се сипва,500 мл невъзможно да намокри тези саксии навсякъде добре.Литър и повече опитай.За ядене според мен си вземи и нещо друго,има разни за освежаване,с витамини и тн,попитай в магазина за нещо подходящо или просто да не е само за цъфтеж,а да има равно NPK,от всичко по малко.Можеш да им досипеш нова,обогатена почва до ръба на саксията и така също ще им разнообразиш(навлажни я преди това ако досипваш)Главите са тръгнали добре,имат шанс,нищо че са доста жълтички.Тия пръчките нагоре май трябваше още преди да ги разкараш,но нищо.....
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 56 times

Inna написа: 25 Мар 2026, 09:11 Ами дано да можеш да го спреш този препарат,той какъв е?Вече цъфтят,така че само био може.Ако се налага може чат пат тютюн и люто чили,то подхранва също така и е безвредно за цветето.Но пак до някое време става,преди главите да надебелеят.Можеш да им варосаш стъблата,както на овощните дървета,навън това доста ми е помагало.....Почисти ги пак хубаво,нищо ако се махнат доста листа,скапаните листа не работят,само отежняват..И според мен поливай по-обилно,500-700 мл това е за малки саксийки и цветя.И после изчаквай да съхнат ако трябва и ден,два по-дълго.Просто аз не вярвам,че това е добро поливане през два дни с толкова.Сега дебелеят и имат нужда от доста вода/тор накуп да им се сипва,500 мл невъзможно да намокри тези саксии навсякъде добре.Литър и повече опитай.За ядене според мен си вземи и нещо друго,има разни за освежаване,с витамини и тн,попитай в магазина за нещо подходящо или просто да не е само за цъфтеж,а да има равно NPK,от всичко по малко.Можеш да им досипеш нова,обогатена почва до ръба на саксията и така също ще им разнообразиш(навлажни я преди това ако досипваш)Главите са тръгнали добре,имат шанс,нищо че са доста жълтички.Тия пръчките нагоре май трябваше още преди да ги разкараш,но нищо.....
Ще пробвам да си поиграя с поливането, иначе с валмек пръсках и първия път и сега преди две седмици, но се надявам сега в цъвтежа да не се налага пак да пръскам, че незнам с главите какво ще стане! Ще взема нещо за подхранване и ще дам обратна връзка.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

lag написа: 25 Мар 2026, 09:23
Inna написа: 25 Мар 2026, 09:11 Ами дано да можеш да го спреш този препарат,той какъв е?Вече цъфтят,така че само био може.Ако се налага може чат пат тютюн и люто чили,то подхранва също така и е безвредно за цветето.Но пак до някое време става,преди главите да надебелеят.Можеш да им варосаш стъблата,както на овощните дървета,навън това доста ми е помагало.....Почисти ги пак хубаво,нищо ако се махнат доста листа,скапаните листа не работят,само отежняват..И според мен поливай по-обилно,500-700 мл това е за малки саксийки и цветя.И после изчаквай да съхнат ако трябва и ден,два по-дълго.Просто аз не вярвам,че това е добро поливане през два дни с толкова.Сега дебелеят и имат нужда от доста вода/тор накуп да им се сипва,500 мл невъзможно да намокри тези саксии навсякъде добре.Литър и повече опитай.За ядене според мен си вземи и нещо друго,има разни за освежаване,с витамини и тн,попитай в магазина за нещо подходящо или просто да не е само за цъфтеж,а да има равно NPK,от всичко по малко.Можеш да им досипеш нова,обогатена почва до ръба на саксията и така също ще им разнообразиш(навлажни я преди това ако досипваш)Главите са тръгнали добре,имат шанс,нищо че са доста жълтички.Тия пръчките нагоре май трябваше още преди да ги разкараш,но нищо.....
Ще пробвам да си поиграя с поливането, иначе с валмек пръсках и първия път и сега преди две седмици, но се надявам сега в цъвтежа да не се налага пак да пръскам, че незнам с главите какво ще стане! Ще взема нещо за подхранване и ще дам обратна връзка.
Можеш все още до средата на цъфтежа да ги пръскаш с това,което ти казах.Дано не се налага де!С химии повече абсолютно не.Да,попитай за нещо освежаващо за след проблеми или просто общ тор,който да редуваш с блума.Може пак да е на био биз,те имаха различни такива,но не ги помня,те ще ти кажат.....Успех!Иначе има шанс за реколта.Урокът за паразитите беше кофти,но сега вече си запознат,те бяха най-гадното,което може да ти се случи.😄
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Скоро ще ги преподредя и може да махна някои листа.Има едно супер клонесто и чепато-Аяхуаска пърпъл,някой да го е гледал?Много вода пие то.Мъжкото ще трябва да го прибирам на тъмно,за да не се обърка от увеличаващия се ден,а пък за клонингите е още доста къс и им трябва малко допълнителна светлина,щом усетя че са готови(понеже са директно в почва и не се виждат коренчетата).
Прикачени файлове
20260325_110850.jpg
20260325_110753.jpg
20260324_104909.jpg
20260324_104901.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”