Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)
-
Lam0kbg
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Здравейте напълно нов съм поръчах си палатка размер 240x120x200cm ще отглеждам автоматици главно с хидропоника също така ЛЕД диодна лампа 600W доста четох но моля кажете какво ще ми трябва още....ааа да поръчах си уред за Ph на водата
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Това е готинко,ама да беше по-голямо.....Нещо следващия размер ако е...Поне да събира повече и да се вади по-големичко количество накрая.А нали си поръчал голяма пишеш по-нагоре?Lam0kbg написа: ↑23 Мар 2026, 19:05 Мнение за този бокс от по опитни нов съм
https://greenplanet.bg/produkt/vgrow-sm ... x-vivosun/![]()
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
Здраввйте, посаживих ги малко, но листата продължават да жълтеят а някой стават кафеникаво- червени ! Махам сухите и болните листа, но продължават да стават такива! Може ли съвет с какво да пробвам да ги храня, или като цяло кал да ги закрепя да избутам грола до край, сега са на 21дни 12/12, влага около 50%, поливам с по около 0,5 до 0,7л на два дни, темпееатура 23градуса, лампите са на 100% на около 30+ см от върховете, храня с biobizz bio-bloom по 4мл на литър! Може да съм ги пребил с препарата за гадинките, но без него съвсем щяха да умрат
-
Inna
- Marijuana Mom

Ами дано да можеш да го спреш този препарат,той какъв е?Вече цъфтят,така че само био може.Ако се налага може чат пат тютюн и люто чили,то подхранва също така и е безвредно за цветето.Но пак до някое време става,преди главите да надебелеят.Можеш да им варосаш стъблата,както на овощните дървета,навън това доста ми е помагало.....Почисти ги пак хубаво,нищо ако се махнат доста листа,скапаните листа не работят,само отежняват..И според мен поливай по-обилно,500-700 мл това е за малки саксийки и цветя.И после изчаквай да съхнат ако трябва и ден,два по-дълго.Просто аз не вярвам,че това е добро поливане през два дни с толкова.Сега дебелеят и имат нужда от доста вода/тор накуп да им се сипва,500 мл невъзможно да намокри тези саксии навсякъде добре.Литър и повече опитай.За ядене според мен си вземи и нещо друго,има разни за освежаване,с витамини и тн,попитай в магазина за нещо подходящо или просто да не е само за цъфтеж,а да има равно NPK,от всичко по малко.Можеш да им досипеш нова,обогатена почва до ръба на саксията и така също ще им разнообразиш(навлажни я преди това ако досипваш)Главите са тръгнали добре,имат шанс,нищо че са доста жълтички.Тия пръчките нагоре май трябваше още преди да ги разкараш,но нищо.....
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
Ще пробвам да си поиграя с поливането, иначе с валмек пръсках и първия път и сега преди две седмици, но се надявам сега в цъвтежа да не се налага пак да пръскам, че незнам с главите какво ще стане! Ще взема нещо за подхранване и ще дам обратна връзка.Inna написа: ↑25 Мар 2026, 09:11 Ами дано да можеш да го спреш този препарат,той какъв е?Вече цъфтят,така че само био може.Ако се налага може чат пат тютюн и люто чили,то подхранва също така и е безвредно за цветето.Но пак до някое време става,преди главите да надебелеят.Можеш да им варосаш стъблата,както на овощните дървета,навън това доста ми е помагало.....Почисти ги пак хубаво,нищо ако се махнат доста листа,скапаните листа не работят,само отежняват..И според мен поливай по-обилно,500-700 мл това е за малки саксийки и цветя.И после изчаквай да съхнат ако трябва и ден,два по-дълго.Просто аз не вярвам,че това е добро поливане през два дни с толкова.Сега дебелеят и имат нужда от доста вода/тор накуп да им се сипва,500 мл невъзможно да намокри тези саксии навсякъде добре.Литър и повече опитай.За ядене според мен си вземи и нещо друго,има разни за освежаване,с витамини и тн,попитай в магазина за нещо подходящо или просто да не е само за цъфтеж,а да има равно NPK,от всичко по малко.Можеш да им досипеш нова,обогатена почва до ръба на саксията и така също ще им разнообразиш(навлажни я преди това ако досипваш)Главите са тръгнали добре,имат шанс,нищо че са доста жълтички.Тия пръчките нагоре май трябваше още преди да ги разкараш,но нищо.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Можеш все още до средата на цъфтежа да ги пръскаш с това,което ти казах.Дано не се налага де!С химии повече абсолютно не.Да,попитай за нещо освежаващо за след проблеми или просто общ тор,който да редуваш с блума.Може пак да е на био биз,те имаха различни такива,но не ги помня,те ще ти кажат.....Успех!Иначе има шанс за реколта.Урокът за паразитите беше кофти,но сега вече си запознат,те бяха най-гадното,което може да ти се случи.lag написа: ↑25 Мар 2026, 09:23Ще пробвам да си поиграя с поливането, иначе с валмек пръсках и първия път и сега преди две седмици, но се надявам сега в цъвтежа да не се налага пак да пръскам, че незнам с главите какво ще стане! Ще взема нещо за подхранване и ще дам обратна връзка.Inna написа: ↑25 Мар 2026, 09:11 Ами дано да можеш да го спреш този препарат,той какъв е?Вече цъфтят,така че само био може.Ако се налага може чат пат тютюн и люто чили,то подхранва също така и е безвредно за цветето.Но пак до някое време става,преди главите да надебелеят.Можеш да им варосаш стъблата,както на овощните дървета,навън това доста ми е помагало.....Почисти ги пак хубаво,нищо ако се махнат доста листа,скапаните листа не работят,само отежняват..И според мен поливай по-обилно,500-700 мл това е за малки саксийки и цветя.И после изчаквай да съхнат ако трябва и ден,два по-дълго.Просто аз не вярвам,че това е добро поливане през два дни с толкова.Сега дебелеят и имат нужда от доста вода/тор накуп да им се сипва,500 мл невъзможно да намокри тези саксии навсякъде добре.Литър и повече опитай.За ядене според мен си вземи и нещо друго,има разни за освежаване,с витамини и тн,попитай в магазина за нещо подходящо или просто да не е само за цъфтеж,а да има равно NPK,от всичко по малко.Можеш да им досипеш нова,обогатена почва до ръба на саксията и така също ще им разнообразиш(навлажни я преди това ако досипваш)Главите са тръгнали добре,имат шанс,нищо че са доста жълтички.Тия пръчките нагоре май трябваше още преди да ги разкараш,но нищо.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Скоро ще ги преподредя и може да махна някои листа.Има едно супер клонесто и чепато-Аяхуаска пърпъл,някой да го е гледал?Много вода пие то.Мъжкото ще трябва да го прибирам на тъмно,за да не се обърка от увеличаващия се ден,а пък за клонингите е още доста къс и им трябва малко допълнителна светлина,щом усетя че са готови(понеже са директно в почва и не се виждат коренчетата).
.png)