Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
new vilager РЕСТАРТ
-
new vilager
- Градинар

- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 223 times
Намирисват и то от няколко дни...за тока още се чудя. Ясно е, че ще спестя пари, ама да прецакам почти готови растения... няма да ме компенсира по-ниската сметка за тока (и то да кажем за половин месец сметка). При преминаването от 24/24 на 18/6 и на 12/12 първия път го правех директно - веднага, в същия ден, като изпълнявах 1:1 каквото съм прочел във форума, без да се замисля, че в природата не става така, а постепенно. Знам - тъпа грешка, вероятно съм стресирал расетнията тогава и вероятно и затова да не съм имал кой знае какви постижения...Не че сега са перфектни. Ще почакам и за друго мнение и тогава ще реша, а за сега си остава така...До следващия път
.
"Освен сега, има и после !"
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Прав си за природата,че не става така а постепенно,но навънка растът по 5-6 месеца а индор за 3 когато всичко върви по мед и масло.Недей сменя на нощна тарифа щом се притесняваш,но това дето каза (ама да прецакам почти готови растения...) тука си много далече от истинатаnew vilager написа: ↑27 Ное 2019, 15:25 Намирисват и то от няколко дни...за тока още се чудя. Ясно е, че ще спестя пари, ама да прецакам почти готови растения... няма да ме компенсира по-ниската сметка за тока (и то да кажем за половин месец сметка). При преминаването от 24/24 на 18/6 и на 12/12 първия път го правех директно - веднага, в същия ден, като изпълнявах 1:1 каквото съм прочел във форума, без да се замисля, че в природата не става така, а постепенно. Знам - тъпа грешка, вероятно съм стресирал расетнията тогава и вероятно и затова да не съм имал кой знае какви постижения...Не че сега са перфектни. Ще почакам и за друго мнение и тогава ще реша, а за сега си остава така...До следващия път.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
За нощната тарифа...можеш да я смениш без да се притесняваш. Не им пускай лампата след тъмния период в 10:00, а ги остави на тъмно и я пусни в 22:00.new vilager написа: ↑27 Ное 2019, 15:25 Намирисват и то от няколко дни...за тока още се чудя. Ясно е, че ще спестя пари, ама да прецакам почти готови растения... няма да ме компенсира по-ниската сметка за тока (и то да кажем за половин месец сметка). При преминаването от 24/24 на 18/6 и на 12/12 първия път го правех директно - веднага, в същия ден, като изпълнявах 1:1 каквото съм прочел във форума, без да се замисля, че в природата не става така, а постепенно. Знам - тъпа грешка, вероятно съм стресирал расетнията тогава и вероятно и затова да не съм имал кой знае какви постижения...Не че сега са перфектни. Ще почакам и за друго мнение и тогава ще реша, а за сега си остава така...До следващия път.
completely mad
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Смяната няма да ги стресира толкова много. Както Crazy Train казва, просто ги остави за 24 часа на тъмлно за да смениш графика на лампите да светят през ноща.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Време е за update.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
new vilager
- Градинар

За сега всичко е ОК. най -накрая турих и овлажнител. Големите са Добре. Пътувах тия дни и оставих без надзор повече от 48 часа децата, та ги заварих в странно положение. Две от цветенцата бяха със странно клюмрнали листа и клонки, а на третото абсолютно нищо му няма. Клюмването е от нивото на саксията до средата на растението. Така и не разбрах от какво се е получило...Предположих, че е от липса на поливки за изминалите 48 часа. Сега сенормализираха, надявам се да е било от това.
Лошото стана с малките ми....направих глупост и на второ-трето листе ги похраних малко с тор. Дали от това или заради това, че временно г ипремеситх при големите (12/12 режим) но станаха тъмно зелени, а и след отсъствието ми ги намерих супер оклюмали - почти между живота и смъртта. За разлика от големите, те не се съвзеха, он и още не ас повехнали съвсем. Предполагам, че глупостта ми е била комбинирана - преместване от 18/6 на 12/12, хранене с тор още на втора седмица, липса на вода....незнам. Прежалил съм ги ...но все се надявам да се съвземат.
Лошото стана с малките ми....направих глупост и на второ-трето листе ги похраних малко с тор. Дали от това или заради това, че временно г ипремеситх при големите (12/12 режим) но станаха тъмно зелени, а и след отсъствието ми ги намерих супер оклюмали - почти между живота и смъртта. За разлика от големите, те не се съвзеха, он и още не ас повехнали съвсем. Предполагам, че глупостта ми е била комбинирана - преместване от 18/6 на 12/12, хранене с тор още на втора седмица, липса на вода....незнам. Прежалил съм ги ...но все се надявам да се съвземат.
- Прикачени файлове
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Моля те, обнови дневника. Темата е отключена и в прогрес. Извиняваме се за причиненото затруднение и се радваме, че ни информира за да го коригираме . 
#БГКоноп
#БГКоноп
-
new vilager
- Градинар

Приятели, благодаря за възможността да продължа. вероятно съм към края, но тъй като съм новак, мисля, че точно в края ще имам нужда от съветите ви.
Иначе, успешно преминах от дневна на нощна тарифа
както ме посъветваха Crazy Tran и Sofia Canabis, просто преди включването на цялата фабрика в 10,00ч, настроих релетата точно наобратно - активност от 22,00 до 10,00, покой от 10,00 до 22,00 и това беше. Единствено климатика оставих постоянно работещ, защото не е с оригиналното дистанционно и така и не успях да се преборя, за да го настроя за вкл./изкл., но това не е беда. По-важното е, че вече няколко дни минаха и не виждам да има някакъв проблем с растенията. Напротив, развиват се все по-добре, цветовете се увеличават, нарастват. Друга тема е, че малките продължават да стърчат - ни живи, ни мрели, надявам се, че след стреса с тор имат нужда от повечко време. Забелязвам (или много ми се иска да е така) като че ли леко позеленяване и опит за нови листенца. Между другото когато ги присаждах (сменях им почвата изяцло) ме изумиха големината на корените им. Нямах идея, че още на тази възраст корените са толкова големи.
Поздрави на всички !
От мен искрени пожелания за една хубава седмица !
Иначе, успешно преминах от дневна на нощна тарифа
Поздрави на всички !
От мен искрени пожелания за една хубава седмица !
- Прикачени файлове
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравей и аз имам растения от мафията, какъв добив направи от 6 растения ако не е тайна
много на рядко ми се виждат главите
- SativaLover
- Градинар

- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 91 times
Ами сметни го ако средно изкараш по 50 гр от растение... 6 х 50 = 300гр средноGoshkata1997 написа: ↑23 Дек 2019, 19:55 Здравей и аз имам растения от мафията, какъв добив направи от 6 растения ако не е тайнамного на рядко ми се виждат главите
.png)