Както си и мислех на много места и форуми показват снимки взети от изхермено и пише,че изхермено от стрес или по метод за феминизация за семки,се получават отново фем ,отново качествени ,истинското генетично херми е със торбички ,като мъжкото едно към едно още от рано ,а предизвиканото изхермване само с банани от главите без торбички е това за правене на семки.моето се изхерми чак ,като стана почти готово накрая ,даже на прецъфтяване,Don Marijuan написа: ↑31 Дек 2024, 17:42 Ми на теория май трябва да са фем. със склонност към изхермяне и май и някакъв процент авто трябва да имаш......ма не съм съвсем сигурен......да каже Софията,той трябва да е наясно.И аз съм събрал семки от Kali China сорта,ама фото и трябва да ги изгледам,че евентуално да се изясни нещо за произхода им.....еми интересно е...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Mokum tulip /C-vibes(Dutch P) x Chem lem (Dark horse)
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Авто са много трудни за манипулиране и стабилизиране. Ще имаш смесени резултати, включително нормални растителни фото.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Честита Нова година!Peggy Zina написа: ↑31 Дек 2024, 18:35Ма те в глави от горе до долу бе пу,пу!Inna написа: ↑30 Дек 2024, 10:55 Отиеаме към финала, едно в ъгъла високо вече е за махане. Тези съм ги снимала лилавичките, те са две в една саксия, не пожълтяха особено, което е добре. Главите има някои едри, но като цяло са средни, самите цветя не са много едроглави, а и при мен може лампите и тн да не са идеални. Но сега поне ги видях видовете по-ясно,иначе свежички станаха, нямаха проблеми.....Много са бели ммм, вейпа ги чака!Всяко е на различна готовост, около 4,5 фенота бяха и сега ще им почистя скоро всички оставащи листа след като махна онова в ъгъла.
Надявам се да не си имала прекъсвания с тока , да ги таковам в льохманите ненаядени тия шефове на ЕРП-тата! Донякъде се радвам, че съм си ожънал всичко, щото пази Боже така да ми спрат тока за 1 седмица по средата на някой индор... То нито може да ги изкараш навънка посред зима нито нищо.... Кога ще ги береш? Успешна жътва, приятно пушене и весело посрещане на Новата година да ти пожелая!
![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

Предизвиканото изхермване не е точно като растението да е склонно към изхермяне. По принцип е желателно да е стабилно и ти да го направиш херми там със сребърна вода или както го правят. И после с този прашец мисля че е по-добре да се опраши направо друго женско, а не същото.Ако е същото цвете и е нарочно опрашено със себе си, мисля че е s1? Но ако само се е изхермило и самоопрашило без твоя намеса, тогава освен фем предполагам, че ще има и хермита, а като цъфтеж не съм сигурна какво ще се получи, може би ще ауто ако и двамата родители са ауто... Но мен от ауто с ауто ми е ставало ауто. Но бяха слаби,а родителите ставаха.Prototype046 написа: ↑01 Яну 2025, 02:37Както си и мислех на много места и форуми показват снимки взети от изхермено и пише,че изхермено от стрес или по метод за феминизация за семки,се получават отново фем ,отново качествени ,истинското генетично херми е със торбички ,като мъжкото едно към едно още от рано ,а предизвиканото изхермване само с банани от главите без торбички е това за правене на семки.моето се изхерми чак ,като стана почти готово накрая ,даже на прецъфтяване,Don Marijuan написа: ↑31 Дек 2024, 17:42 Ми на теория май трябва да са фем. със склонност към изхермяне и май и някакъв процент авто трябва да имаш......ма не съм съвсем сигурен......да каже Софията,той трябва да е наясно.И аз съм събрал семки от Kali China сорта,ама фото и трябва да ги изгледам,че евентуално да се изясни нещо за произхода им.....еми интересно е...
-
Inna
- Marijuana Mom

Няколко снимчици отблизо. Радвам се, че размешах тези видчета и имам доста семки от тях! Засега спирам да ги гледам,но някога ще ги пробвам пак, преди да остареят.Оставащите ги полях с една вода, май няма за кога да ги торя, но още пускат кичури някои....
- Прикачени файлове
- Prototype046
- Градинар

Четох,че в природата е като защитно застраховане реакция на растението при стресови фактори ,когато е в цъфтеж и не е опрашено се изхермва да направи поколение за другата година и пак да расте.така четох и има логика до някъде ,сребърната вода и други методи са пак вид стресирване само че без последствия ,както от топлинен стрес
-
Inna
- Marijuana Mom

Да, действително има и такъв вариант , да го поизчакаш да попрецъфти едва ли не и тогава може самО да пусне бананчета, понеже много иска да се размножи. Но не винаги става. Аз предпочитам такива, които не го правят сами това от самосебе си. Но да, не е като да почне да ти пуска банани още в началото, средата на цъфтежа, тези са най-противните хермита.Prototype046 написа: ↑02 Яну 2025, 14:11 Четох,че в природата е като защитно застраховане реакция на растението при стресови фактори ,когато е в цъфтеж и не е опрашено се изхермва да направи поколение за другата година и пак да расте.така четох и има логика до някъде ,сребърната вода и други методи са пак вид стресирване само че без последствия ,както от топлинен стрес
- Prototype046
- Градинар

Superthrive ,преди се коментираше доста ,сега някой ползва ли го ,щото си взех ,
-
Inna
- Marijuana Mom

Аз не ползвам такова, понеже не е био, така че въпроса не е за тук. Това няма да става мазаляк за всякакви въпроси , а само по темата размножаване и миксиране общо или ако има нещо свързано с моите цветя, благодаря.Prototype046 написа: ↑03 Яну 2025, 16:20 Superthrive ,преди се коментираше доста ,сега някой ползва ли го ,щото си взех ,
- Prototype046
- Градинар

не с лошо 
.png)