Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Peggy Zina написа: 07 Апр 2026, 20:54
Inna написа: 07 Апр 2026, 11:27
Peggy Zina написа: 06 Апр 2026, 22:01 Ох, Ноември имах 60 лева сметка, за Декември - 160 лева да взимам едно сакче и да се запътвам към Бобов дол затвора😀... В хипотезата на нашите мащаби дето гледаме, да се стигне до такова нещо, трябва да е имало кражба на ток... друго обяснение който има да даде. Консумирал си нещо , за което си си платил, къде е престъплението тука? То по тая логика с тия надутите януарски сметки, значи цяла България гледа....
Копаене може да го предизвика,освен гледането...😉А ЕРПрата,"регулаторите" няма да ги коментиеам,те се изгавриха с нас тотално!
И пак не ми отговаряте на въпроса , аз може и за нефт да копая, кво ги бърка като е пито и платено?
Но все пак има и индустриален ток,който е още по-скъп,може да ползваш домашен ток за хотел например и могат да ти създадат проблеми.Както каза ако ползваш 10000 вата оранжерии може нещо да е надвишил домашния.....Може и да крадне тоя човек и от там да са видели,че има повече консумация,не става ясно за никого как са го хванали.
Lam0kbg
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Не стана ясно инна защо то направо го хванаха и затвориха имаше около 25 растения
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Lam0kbg написа: 08 Апр 2026, 18:09 Не стана ясно инна защо то направо го хванаха и затвориха имаше около 25 растения
Това е в най-лошия случай , един бойлер отгоре върху сметката, имало е според мене кражба нещо, незаконно връзване и евентуално други вторични фактори....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Lam0kbg
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Както и да е живи и здрави да сме всички рожелавам ви весело и скоро и аз ще се похваля дъбирам пари сега че цялото оборудване ми стъпва на 1400 евро
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 385 times
Been thanked: 303 times

Tapatop написа: 07 Апр 2026, 23:16
lag написа: 07 Апр 2026, 23:05 Здравейте 35 ден 12/12 поливам на два дни по литър вода. Слагам bio bloom и ми е останало малко bio boost и слагам и от него по 2мл на литър. Останаха почти без листа и свалил максимално лампата (на 25см на 100%) за да може все пак главите да се свтят добре. Спрях да пръскам с люта чушка и тютюн, защото вече отива много в главите и ме е сърах! Има доста глави и всеки ден се пълнят, но сякаш на цветето му се умира вече, появиха се и кафеникави пистили изглежда все едно е на два месеца цъвтеж. Незнам при това положение като ги поддържам едвам едвам дали ще има качество и сила накрая. Незнам какъв сорт е защото ми го дадоха и направих клонинги (и затова не знам колко време цъвтеж му дават) но ще следя с лупата за сигнали кога са готови (ако изобщо издържат....) до сега предните гролове станаха готови на 65-70 ден някъде, а този е мнооого далеч още :) . Ако някой има идей или мнение ще съм благодарен!
на 2 дни по литър вода 😳
моите на около 2ра седмица цъфтеж като имат постоянен достъп до хранителен разтвор консумират по 2,5л на ден от резервоара всяко, и усещам как започват да пият повече и повече... това по 1л на 2 дена не е ли прекалено оскъдно за този етап в който се намират?
Не пият, щото нямат листа и не са здрави, очевидно са доста закъсали горките.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”