Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Harvester написа: 26 Фев 2026, 20:55
Inna написа: 23 Фев 2026, 10:46
Harvester написа: 22 Фев 2026, 08:05

Регуларки има още на Нирвана и на Сенси но са доста базови хибриди, идващи от началото на 80те и 90те години. И други съм виждал мисля но ще трябвада поровя пак.
Ами аз си мисля следващ път да си взема три стари,стабилни класики точно такива някакви,тип Нордерн лайт и тн,него никога не съм го гледала от никоя банка.Може и някое да е регулар,а може и трите фемки....Кои подобни два,три вида силни,стари и класически би препоръчал?Аз си харесвам Дъч пешън и едното винаги гледам да ми е от тях,но може и на друга стара банка.

White Widow /GHS или Nirvana/, на RQS също ми хареса на времето. След няколко реколти се отказах да пуша Вдовица понеже ме правеше доооста мързелив след първоначалните кикове.
В старите хибриди няма толкова много THC, като новите, но пък имат много добре балансирани хибридни ефекти. Аз като се сетя Скнък№1 на Сенси, колко силно си хващаше с 14-16%... хем емоция хем силно в тялото и дълъг ефект.
Нотърн и Блубери също няма да се разочароваш.
Блубери съм гледал на Дъч пешън и на Сийдсман, на Сийдсман ми хареса повече фенотипа, който ми се падна, сбит, нисък и много плодов аромат и яко лилав след средата на цъфтежа. Много вкусен след два месеца кюринг. На Дъч пешън беше един по-сатива на ефект и форма на главите, също и доста по високо растение и може би на времето не го изчаках достаъчно да узрее. Пак имаше лилави нюанси но към края чак.
Нотърн съм гледал само на RQS, ползвах го за добър сън, а съм пушил и на Нирвана Нотърн Лайтс (Afghani IBL.), Мастър къш (Hindu Kush брийдинг) пак на Нирвана, бяха много яки си спомянм, но тогава ми бяха едни от първите хибриди, преди почти 25 години.
И последно, нещо, което помня с добър вкус и сила беше Шива Скънк на Сенси и беше много лесен за гледане, зелено през цялото време и наперено към светлината.
Скънкове съм гледала няколко и да,харесваха ми.Също Ориндж бъд на ДП,Афган къш бях гледала много хубав но на кои не помня вече,но го гледах дълго и размножавах и беше много лесен и той,все си беше зелен и юазен по балкони и гардероби,навън също ставаше навреме.А вярно Блубери никое никога не съм също,не знам защо?!Ами да, за процентите ТХЦ напоследък взимам такива с много високи,разни измешани кукис пък не знам какво, но дали аз не мога да ги постигна или просто спомените ми с по-ниски % са по-хубави,но тия дето викаш 14-16 са ме напушвали някак по-яко.😄А може да съм била по-млада хаха
Newbiegrower

Здравейте,
Един приятел се пенсионира от градинарството и ми подари палатката си с всичко необходимо – вентилатори и т.н.

Сега имам въпрос към вас. Палатката е 80×80×180, лампата е 300 W. Колко растения според вас е добре да пусна?

Поръчах 6 семена – 3× Gorilla Cookies Auto от FastBuds и 3× Banana Purple Punch Auto, също от FastBuds.

Когато пристигнат семената, ще сглобя палатката и ще пусна дневник, но засега ще бъда благодарен на всякакви помощни мнения.
Tapatop
Градинар
Градинар
Has thanked: 19 times
Been thanked: 77 times

Newbiegrower написа: 02 Мар 2026, 06:57 Здравейте,
Един приятел се пенсионира от градинарството и ми подари палатката си с всичко необходимо – вентилатори и т.н.

Сега имам въпрос към вас. Палатката е 80×80×180, лампата е 300 W. Колко растения според вас е добре да пусна?

Поръчах 6 семена – 3× Gorilla Cookies Auto от FastBuds и 3× Banana Purple Punch Auto, също от FastBuds.

Когато пристигнат семената, ще сглобя палатката и ще пусна дневник, но засега ще бъда благодарен на всякакви помощни мнения.

Според мен 2 ще са ок на това пространство, особенно ако не си в кокос и не ги блъскаш много на зор може и повече да набуташ, те fastbuds не се славят с много големи автота като размери. Първоначално започни с 2 и вече като видиш нагледно какво се случва може да прецениш за следващия рън дали да са повече на брой.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Дреболийки от КНР за 5 леа.
Прикачени файлове
317.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 396 times
Been thanked: 305 times

Tapatop написа: 02 Мар 2026, 19:49
Newbiegrower написа: 02 Мар 2026, 06:57 Здравейте,

Според мен 2 ще са ок на това пространство, особенно ако не си в кокос и не ги блъскаш много на зор може и повече да набуташ, те fastbuds не се славят с много големи автота като размери. Първоначално започни с 2 и вече като видиш нагледно какво се случва може да прецениш за следващия рън дали да са повече на брой.
И според мен, щом са ауто, не слагай повече от 2, понеже не можеш да контролираш големината, чрез вегетационния период. Пък ще видиш за другите. Също, използвай диагонала на палатката за двете растения и с подходящо ЛСТ може да се постигне оптимална употреба на пространството. При необходимост може да се ползва и мрежа, ако са по-височки.
Harvester
Градинар
Градинар

Peggy Zina написа: 06 Мар 2026, 18:18 Дреболийки от КНР за 5 леа.
Успя ли да го тестваш? Някакви данни?
George
Градинар
Градинар
Has thanked: 181 times
Been thanked: 322 times

Хора, някой пробвал ли е туй нещо? Искам да споделя на мен какво ми се случи с тази тревица.
По принцип, никога не съм имал проблеми с разни филми, депресии и паник атаки. Спортувам цял живот, храня се добре, интересувам се от психология и все съм си мислел, че на мен нИмое ми се случи нищо подобно. Та..не бях пушил от доста време, а и нямах домашна трева..съответно реших да си поръчам от чужбина уж за по качествено ли..Абе де да знам и аз защо. Уж нямал THC, уж този психалидичен ефект не присъствал, уж не знам си какво. Четох естествено преди да го поръчам и не видях нищо притеснително.
Свих, дръпнах 1 път и беше добро. Много хубав вкус и мирис има. Напушването е по скоро отпускащо и след около 1 час все едно не си пушил и можеш да повториш. И естествено дойде моментът, в който реших да дръпна повече пъти..и си е.а мамата. Такъв филм нямаше, брутален пулс с брутални мисли. Може би беше паник атака, но тъй като аз никога не съм имал не съм сигурен дали е било наистина. За малко да скоча от терасата. Исках да полетя по едно време ама от ужас, не от хубаво. Добре че по едно време някак си успях да се събера и да почна да правя техники с справяне с проблема, чак мислех да звъня по телефона за да могат да ме държат настрана от филма.

Не го пиша това с цел да се правя на интересен, а ако случайно някой попадне на този продукт да има едно наум!

Поздрави
Прикачени файлове
IMG_20260310_072105.jpg
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 847 times
Been thanked: 431 times

Това са полусинтетични продукти, които е най добре да не се ползват. С непроучено въздействие върху организма и непредвидимо влияние върху съзнанието.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Bathory написа: 11 Мар 2026, 06:30 Това са полусинтетични продукти, които е най добре да не се ползват. С непроучено въздействие върху организма и непредвидимо влияние върху съзнанието.
Да,гледайте си домашната трева и тези боклуци не ги поръчвайте!Моето лично мнение е,само гъби и трева стават и то пак с тревата не трябва да се прекалява,не е супер полезна.С гъбите няма как да прекаляваш,те се ядат няколко пъти в живота и нямаш нужда постоянно да ги ядеш и с нищо не навреждат на организма,напротив(говоря за халюциногенни,но не мухоморки и изгъзици)Всичко друго за мен е боклук и не съм привърженичка да се позволяват всички наркотици и тн либертариански тъпотии!И това сигурно е поредния мутренски или кирайски боклук,въобще не препоръчвам да се пробват такива и веднъж.Откровено казано абсолютно нищо да не употребяваш и от никакви субстанции да не си зависим е най-доброто,чист ум!
Harvester
Градинар
Градинар

На някой правило ли му е впечатление, дали се забелязва леко забавяне на развитието на младия кълн в торфените пелети - джифи, спрямо развитието му в леко захранена почва с балансирано ПХ? Имам чувството, че отначало вървят по-бавно в пелетите.
Публикувай отговор