Брандът Xpert Nutrients се води на фирма Xpert Nutrients Worldwide S.L. (испанско дружество). Това означава, че юридически собственик е фирма в Испания, а не български grow shop. Може да е официялен вносител, но не и собственик.Prototype046 написа: ↑25 Яну 2026, 10:35Аз взимам една от техните микробиал микс ,защото само те са безплатни и добавям още някоя друга марка почва,ако не е на тяхната марка няма безплатна доставка ,собственика на манията е също собственик и създател на Xpert nutrientsSpiral написа: ↑21 Яну 2026, 18:42Скоро купих консумативите нужни за следващия гроу, има леко вдигане и то не на всичко, иначе за безплатната доставка на почва, предполагам сте чували за Growshop ManiaPeggy Zina написа: ↑21 Яну 2026, 15:08 Поръчай, виж, сподели! Казвам ти само, че цените не са като преди 5-6 години, не всеки вече пуска аванта за безплатна доставка над определена сума и т.н..
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Не си запознат в грешка си шефа на гроушопевете мания и експерт е един и същ напиши в инстаграм tomadonev и в гугъл регистъра ,да в Испания е седалището и производствотоVetrushka написа: ↑10 Фев 2026, 16:59Брандът Xpert Nutrients се води на фирма Xpert Nutrients Worldwide S.L. (испанско дружество). Това означава, че юридически собственик е фирма в Испания, а не български grow shop. Може да е официялен вносител, но не и собственик.Prototype046 написа: ↑25 Яну 2026, 10:35Аз взимам една от техните микробиал микс ,защото само те са безплатни и добавям още някоя друга марка почва,ако не е на тяхната марка няма безплатна доставка ,собственика на манията е също собственик и създател на Xpert nutrients
- Prototype046
- Градинар

Щом съм го написал значи съм запознат със сигурност кое как е, човека е напред има и във Македония и други държави ,във инста има достатъчно инфо и снимки 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Скоро не съм взимала,но някога,когато купувах бяха хубави.Само че аз поне не обичам кокос да ми слагат в друг почвен микс,затова тези,дето пише,че са сложили ги избягвам,лично по мой вкус,не е някскъв съвет ,но не обичам да ги меся....Просто взех да залагам на ивестните,специализирани,за по-сигурно и лесно,иначе бих експериментирала пак с нашенските и големите пакети Клас и прочее,просто раликата в цената не е голяма и затова се насочих и аз към утвърдени...Свекърва ми си взе сега някаква тяхна за разсад,макар че аз и давам от моите,но те са ползвани.И ще видя нейните доматки и тн как се чувстват в нея...Peggy Zina написа: ↑11 Фев 2026, 11:11 Да питам почвите на лактофол струват ли си, че едно време летяха суперлативи за техните продукти?
- Peggy Zina
- Градинар

Аз колкото да не е кал, и да имам и за грандомански проекти, щото колкото пъти не й купя на баба й пробутват все кал в чувал
.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

Ами за такива случаи и тези от Баухаус(примерно или др хипермаркет/разсадник,просто имаха по-големи пакети) ставаха(взимала съм разни за рози от там,но се държаха като универсални,аз обаче си им добавях перлит,защото все ми се струваше малко)повечето,но трябва отзад да хвърлиш едно око да няма добавка НПК минерално.Не,че е фатално ако има де,то е малко,ама човек ако държи на биото...Еми тя и свекървата взима доста пъти такава тежка,кална,сега беше с мен,та пине избрахме друга.....Аз си садя всичко в ползванара ми и съм доволна,двора си обогатявам с нея също....Също и тези от Лидъла сме слагали в тях разсад и те са меки,не са зле,ама каква марка бяха не помня.Или я и дай ползвана от твоите цветя да пробва.Но пък тя някой път мож3 да е силничка за начало,зависи какво сме слагали и торили.Peggy Zina написа: ↑11 Фев 2026, 12:55 Аз колкото да не е кал, и да имам и за грандомански проекти, щото колкото пъти не й купя на баба й пробутват все кал в чувал.
- Prototype046
- Градинар

Бях взел лактофол слабо обогатена преди 3 години и въобще не вървяха ,стояха на първи ред сумати време ,стопирани едвам спасих някое друго ,но вие си решавате
-
Inna
- Marijuana Mom

Може,може не твърдя с положителност,аз съм вьимала доста отдавна и си беше нормална,ще видя тази на свекървата как ще е(тя си взе за зеленчуци ли кво пишеше)сравнено с моята използвана,която съм и дала....Prototype046 написа: ↑11 Фев 2026, 15:38 Бях взел лактофол слабо обогатена преди 3 години и въобще не вървяха ,стояха на първи ред сумати време ,стопирани едвам спасих някое друго ,но вие си решавате
- Peggy Zina
- Градинар

Ми тя ква да е, винаги взимам сезаления чувал от мазата и азе от мене си добавям перлит, зеолит, чкч и бактериални торове.... И я мятам за месец-два да отлежава, просто ми е като база купешката, не да лежа на туй ухо, че ще е хубава и производителя ще е слагал с кофите скъпи сътавки ... Но всеки случай ме дръж в течение как се е представила.Inna написа: ↑11 Фев 2026, 17:23Може,може не твърдя с положителност,аз съм вьимала доста отдавна и си беше нормална,ще видя тази на свекървата как ще е(тя си взе за зеленчуци ли кво пишеше)сравнено с моята използвана,която съм и дала....Prototype046 написа: ↑11 Фев 2026, 15:38 Бях взел лактофол слабо обогатена преди 3 години и въобще не вървяха ,стояха на първи ред сумати време ,стопирани едвам спасих някое друго ,но вие си решавате
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)