Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 850 times
Been thanked: 431 times

За жалост с чатботове форумната култура започва да отмира.
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 397 times
Been thanked: 305 times

Peggy Zina написа: 10 Юни 2026, 19:29
Spiral написа: 10 Юни 2026, 18:25
Peggy Zina написа: 10 Юни 2026, 13:25 Пичове, Ина добре ли е? От бая време не се е обаждала тук и се притесних?
Еми то хубаво ама няма кой да ти отговори :D , наистина май останахме 4-5 човека тук за жалост.
Аз не искам да ми се обяснява, само ако чете тука да драсне , да добре съм. Ддз, помня първите 2-3 години как беше, явно сега всеки си е хванал по пътя...
Принципно, всички сме малко или много наплашени от кибер следене. Особено с използването на ИИ при това следене, става твърде лесно да се разбере, кой от какво се интересува в интернет по зададени сайтове и ключови думи на търсене. Доставчиците на интернет и корпорации като Google на драго сърце ще предадат информацията за потребителите си на правителствата. Става все по-трудно, човек да скрива следите си. Аз също не бях влизал близо 2 месеца, без да съм имал проблеми, надявам се и при Inna да е така.
Tapatop
Градинар
Градинар
Has thanked: 19 times
Been thanked: 77 times

аз принципно като съм indoor и като не са ми подходящи условията (почивка) влизам рядко във форума да хвърля едно око какво се случа, но и аз забелязвам спад в цялостното присъствие и липсата на Ина :/
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1016 times

Harvester написа: 18 Юни 2026, 15:59
Peggy Zina написа: 10 Юни 2026, 19:29
Spiral написа: 10 Юни 2026, 18:25

Еми то хубаво ама няма кой да ти отговори :D , наистина май останахме 4-5 човека тук за жалост.
Аз не искам да ми се обяснява, само ако чете тука да драсне , да добре съм. Ддз, помня първите 2-3 години как беше, явно сега всеки си е хванал по пътя...
Принципно, всички сме малко или много наплашени от кибер следене. Особено с използването на ИИ при това следене, става твърде лесно да се разбере, кой от какво се интересува в интернет по зададени сайтове и ключови думи на търсене. Доставчиците на интернет и корпорации като Google на драго сърце ще предадат информацията за потребителите си на правителствата. Става все по-трудно, човек да скрива следите си. Аз също не бях влизал близо 2 месеца, без да съм имал проблеми, надявам се и при Inna да е така.
Ми да си ЕПМ!!! Кво като 2022ра ще хванат празно помещение с лампи и техника, без 1 прашинка коз и ще се похвалят къв удар направили.... :lol:
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Skalistia

Здравейте защо немога да пусна публикации...
Искам да знам защо растението ми изсъхва отдолу нагоре още е малко засято е на 16.05
Публикувай отговор