Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
CBD Растения - Помощ
Здраввйте, тази година съм покълнал около 2000 бройки ЦБД растения, които образуват прекрасни цветове без нито една семка в тях. Ще ги изнасям за кофишопове в чужбина, разбира се съдържанието на тхц е под 0,2. Моля дайте ми съвет за периода на цъфтежа за плътни и тежки цветове с каква тор да торя! Също така може и за растежа. Понеже поливам на вади ме интересуват само сухи торове. Ще съм ви много благодарен! Края на месеца ги изкарвам навън, поливат се само с слънчева вода в момента и другата седмица ще й дам еднократно rootjuice. Благодаря предварително.
Дръпни си zangi и ми дай номера си от там да не си даваме телефоните тука и аз съм производител и някой най вероятно те лъже че ще са за кофишоповете в Европа
там предимно са гласхаус и индоор но няма значение ще ти помогна с каквото мога и отделно за пазар ако закъсаш изкупувам постоянно
.png)