Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Има няккаъв ъпдейт на другия форум и като цъкна на българската секция ми искача прозорец и нищо не става. Проблема го няма с другите чуждестранни секции. Гудбай Чарли?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1330 times
Been thanked: 2318 times

kot написа: 14 Апр 2019, 18:12 Има няккаъв ъпдейт на другия форум и като цъкна на българската секция ми искача прозорец и нищо не става. Проблема го няма с другите чуждестранни секции. Гудбай Чарли?
Не не,там си е.Даже са сложили да има реакции както в фейсбук :lol: .
Keep on growing :stone:
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Spiral написа: 14 Апр 2019, 18:40
kot написа: 14 Апр 2019, 18:12 Има няккаъв ъпдейт на другия форум и като цъкна на българската секция ми искача прозорец и нищо не става. Проблема го няма с другите чуждестранни секции. Гудбай Чарли?
Не не,там си е.Даже са сложили да има реакции както в фейсбук :lol: .
На мен не ми отваря българската секция.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

[email protected]

Гледам го в тоалетната, когато е студено и мрачно, нокогато времето позволява го изваждам на слънце. Да го оставям ли според вас или да го махам, защото развитието му изостава...
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

[email protected] написа: 17 Апр 2019, 10:32 Гледам го в тоалетната, когато е студено и мрачно, нокогато времето позволява го изваждам на слънце. Да го оставям ли според вас или да го махам, защото развитието му изостава...
Покажи снимка. Преди да качиш снимка и изтрий метаданните. Премахване на Exif
Защо го гледаш в тоалетната? някакво осветление ползваш ли? Каква ти е почвата? Каква е семката?
По-добре си вземи една cfl крушка със студено бяла светлина (колкото по-мощна толкова по-добре) и го дръж постоянно на cfl докато заякне преди да почнеш да го тренираш на Слънце, преди да го вадиш на вън.
Светлина им трябва за интензивен растеж.
Също така гледай да не преполиваш разсада. Преполиването бави разсада и го прави кекав.
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

firstcitizen написа: 17 Апр 2019, 14:11
[email protected] написа: 17 Апр 2019, 10:32 Гледам го в тоалетната, когато е студено и мрачно, нокогато времето позволява го изваждам на слънце. Да го оставям ли според вас или да го махам, защото развитието му изостава...
Защо го гледаш в тоалетната? някакво осветление ползваш ли? Каква ти е почвата? Каква е семката?
По-добре си вземи една cfl крушка със студено бяла светлина (колкото по-мощна толкова по-добре) и го дръж постоянно на cfl докато заякне преди да почнеш да го тренираш на Слънце, преди да го вадиш на вън.
Също така гледай да не преполиваш разсада. Преполиването бави разсада и го прави кекав.
Гледам се вихри страшна спекула със зеолита, а ми трябва за дупките, разправят ми , че го имало за 30-40 лв чувала. Моля някой да ми пише на лично от къде да търся, че съм на стотици километри от находищата на зеолит.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Josep92 написа: 18 Апр 2019, 09:20
firstcitizen написа: 17 Апр 2019, 14:11
Гледам се вихри страшна спекула със зеолита, а ми трябва за дупките, разправят ми , че го имало за 30-40 лв чувала. Моля някой да ми пише на лично от къде да търся, че съм на стотици километри от находищата на зеолит.
Цитираш ме и дори не пишеш по въпроса, които коментирам.Защо тогава изобщо ме цитираш? Така ми вади нотифиакция.

Josep92 Спри се! Тук не е биро информация за търговски обекти и сайтове. Външни връзки не е разрешено да се споделят с цел безопасност. През няколко поста ти чета коментарите от къде да купя това, от къде да купя онова. Как може всички сами да се оправят. Като си далеч от находището го купуваш по-скъпо. Или отиваш на място или плащаш повече. Зеолита го има много евтино да не кажа почти безплатно, а и че дори можеш да си го събереш безплатно от Земята, но понякога транспорта е по-скъп (да отидеш и да го вземеш) от колкото да го купиш от населеното място от където си.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1330 times
Been thanked: 2318 times

firstcitizen написа: 26 Апр 2019, 08:50
Shiiiiiit,all you need is a little bit of Tegridy хахахаха,много се изкефих,че направиха такъв епизод :lol: :lol: :lol: :lol:
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор